Simona Ahrnstedt - Egyetlen éjszaka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press romantikus Simona Ahrnstedt svéd
Simona Ahrnstedt - Egyetlen éjszaka

Simona Ahrnstedt - Egyetlen éjszaka

General Press romantikus Simona Ahrnstedt svéd
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A General Press kiadó jóvoltából jelent meg a svéd írónő, Simona Ahrnstedt romantikus regénye. Natalia és David között nem lehetne semmilyen ismeretség, hiszen a férfi meg akarja semmisíteni a lány családjának cégét, azonban néha a szív szava mást diktál…
Tartsatok velünk a blogturnén és ismerjétek meg a könyvet közelebbről!

Kiadó: General Press
Fordító: Markwarth Zsófia
Megjelenés: 2016.
Műfaj: romantikus

A svéd pénzügy kegyetlen világában a bizalom a legfontosabb árucikk
Senki sem tudja ezt jobban a könyörtelen, megállíthatatlan befektetőnél, David Hammarnál, aki épp Svédország egyik büszkeségének, a nagy múltú, több milliárd koronát érő vállalatnak, az Investumnak az átvételét tervezi. Amikor minden a helyére kerül, támogatóként már csak egyvalakit szeretne maga mellett tudni: a tulajdonos család egyik tagját – Natalia de la Gripet.
Az elegáns és tehetséges Nataliát hajtja a vágy, hogy megállja a helyét egy férfiak által uralt világban. David váratlan ebédmeghívása azonban kíváncsivá teszi. Mindenki tudja, hogy a férfi gazdag, veszélyes, és fittyet hány a szabályokra – a nő azonban hamarosan rájön, hogy David mély lelki sebeket is hordoz.

Bár mindketten tisztában vannak vele, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője, mégsem tudnak ellenállni a kettejük között lángoló szenvedélynek. És ahogy a vége felé közeledik a forró nyár, megdöbbentő titkokra derül fény, és Nataliának meg Davidnak szembe kell néznie legbelsőbb félelmeivel és vágyaival.




Nyereményjáték


A könyv gazdag üzletemberek világáról szól, ahol a pénz nem ismer határokat.
Mostani játékunkban ezért a világ legnagyobb gyémántjaiból kell hármat megtalálnotok kép és leírás alapján.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

05.06 Insane Life
05.08 Deszy könyvajánlója
05.10 Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review