Amy Kathleen Ryan: Láng (Ragyogás #3) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Maxim Kiadó sci-fi
Amy Kathleen Ryan: Láng (Ragyogás #3)

Amy Kathleen Ryan: Láng (Ragyogás #3)

2016 Maxim Kiadó sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

És a Szikra Lángba borította az Új Látóhatárt.

Tartsatok velünk május 10 - 12 között Amy Kathleen Ryan Láng című könyvének turnéján, melynek során a Blogturné Klub 3 állomásán megtudhatod, mennyire tetszett nekünk a sorozat zárókötete.
Természetesen a már megszokott játék sem marad el, s ha ügyesek vagytok, akkor a blogturné végén megnyerhetitek a Maxim Kiadó által felajánlott 1 könyvet!

Maxim Kiadó, 2016
404 oldal
Fordította: Marczali Ferenc


Waverly és az Empyrean legénységének többi tagja elszakadtak egymástól, az otthonukat jelentő űrhajó pedig felrobbant. A szüleik kiszabadítására indított küldetés kudarcba fulladt, és most minden eddiginél reménytelenebb helyzetben találják magukat. Anne Mather a szárnyai alá veszi Kierant, de vajon tényleg az a célja, hogy a két hajó legénysége békében éljen együtt az Új Látóhatáron, vagy a fiút csupán saját hatalmának megerősítésére akarja felhasználni? Seth helyzete még ennél is kilátástalanabb. Ő a többiektől külön, egyedül menekül el az Empyreanról, hogy aztán az Új Látóhatárra érkezve szökevényként kelljen bujkálnia. Helyzetét az is nehezíti, hogy sérülései, melyeket még az Empyreanon szerzett, egyre jobban elfertőződnek, és a fiú állapota napról napra romlik.





Nyereményjáték:
Egy földönkívüli űrhajó kapitánya vagy. A hajód fatális sérülést szenvedett egy technikai meghibásodás miatt. A hajót evakuálni kellett, ezért mindenki egy mentő poddal elhagyja azt. Három pod azonban ismeretlen helyen zuhan le egy bolygón. A te feladatod, hogy az általuk közvetített koordináták alapján megtaláld hol landoltak és megmentsd őket. Ehhez megadjuk a pontos koordinátákat, a ti dolgotok csak annyi, hogy kitaláljátok, mi van az adott helyszínen és a megfejtést beírjátok a rafflecopter megfelelő mezőjébe.

A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket kérjük, hogy 72 órán belül vegyék fel a kapcsolatot velünk, utána új nyertest sorsolunk.


A blogturné további állomásai:
Május 10 - Kelly Lupi olvas
Május 14 - Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review