David Walliams - Démoni doki - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
David Walliams ifjúsági Kolibri Kiadó
David Walliams - Démoni doki

David Walliams - Démoni doki

David Walliams ifjúsági Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri kiadó jóvoltából jelent meg a hazánkban is kedvelt David Williams legújabb gyermekkönyve a Démoni doki. Ez a könyv szórakoztató a gyermekeknek, de a felnőttek számára is okozhat vidám perceket.
Hiszen ki ne tartana a félelmetes fogásztól?
Ezúttal két blogger teszi közzé véleményét, közben pedig egy extra állomáson tudhattok meg újabb érdekességeket. Ha pedig velünk játszotok, tiétek lehet a három példány egyike!

Kiadó: Kolibri
Fordító: Vereckei Andrea
Megjelenés: 2015.
Műfaj: ifjúsági regény

A Gengszter nagyi és a Patkányburger bestseller-szerzője újabb végtelenül vicces és roppant rémisztő történettel lepi meg olvasóit, mely Alfiról, a fiúról szól, akinek nagy a szíve, de még ennél is hatalmasabb a fogorvostól való félelme.
David Walliams eddigi leggonoszabb cselszövőjét mutatja be hátborzongató regényében, amelytől vacogni kezd a fogunk, az állkapcsunk pedig megfájdul a nevetéstől!
„Igazi élvezet… egy új Roald Dahl!" The Times
„David Walliams könyvei olyanok, mint egy szippantásnyi csodás, friss levegő" Sun
A városra sötétség borult. Fura dolgok történtek az éjszaka kellős közepén, amikor már mindenki aludt. A gyerekek lefekvéskor a párnájuk alá tették kipottyant tejfogukat, hogy azt elvihesse a fogtündér. De reggel, mikor felébredtek, ajándék helyett egészen mást találtak a kiesett fog helyén. Döglött meztelen csigát. Élő pókot. Vagy épp száz meg száz fülbemászó mászott elő a párnájuk alól.
Merő gonoszság, ugye?!
De ki vagy mi állhat e csúnya tréfák mögött?
Olvasd el a könyvet, és megtudod!
Vigyázat! Ez egy horrortörténet. Elég sok kitalált szóval.




Nyereményjáték

A Démoni doki könyv középpontjában természetesen a gyermekek és felnőttek mumusa, a fogorvos áll, de ez a játék mégse legyen olyan rémisztő, most olyan ismert rajzfilmet, animációs filmeket kell felismernetek, amelyekben szerepel a fogtündér, vagy valamelyik részében felmerül a fogtündér meséje.
A helyesen válaszolók között három példányt sorsolunk ki.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.




0 Reviews:

Post Your Review