Claudia Gabel & Cheryl Klam - Káprázat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Disztópia Fantasy Maxim Kiadó YA
Claudia Gabel & Cheryl Klam - Káprázat

Claudia Gabel & Cheryl Klam - Káprázat

Disztópia Fantasy Maxim Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim kiadó jóvoltából szeptemberben megjelenik Claudia Gabel és Cheryl Klam írónőpáros Káprázat című könyve.

Tarts te is velünk ezen a káprázatos utazáson! - Számos extra és értékelés mellett megnyerheted a három példány egyikét!

Kiadó: Maxim
Várható megjelenés: 2014.09.25
Oldalszám: 352
ISBN: 9789632615080
Fordította: Béresi Csilla

Beleolvasó

A Káprázat hamarosan megváltoztatja a világot, amelyben eddig éltél. A kötet egy futurista sorozat lenyűgöző első darabja, amely egy tökéletes virtuális világ ellenállhatatlan vonzásáról szól. A nem is olyan távoli jövőben az ipar, a tömegtermelés és a gyárak sivárrá, szennyezetté teszik a lakóövezeteket. Minden szürke és mocskos. Detroit lakói szinte robotként élik mindennapjaikat. Egy technikai újdonságnak köszönhetően azonban felcsillan a remény, hogy bárki maga mögött hagyja a nyomasztó valóságot. Egy program segítségével beléphet a Káprázat világába, ahol a gyönyörű tájak, új élmények, nyugalom és boldogság várja. Csupán virtuális szemüveget és csuklópántot kell öltenie, hogy hátrahagyhasson mindent, és megtapasztalhassa pár órára a tökéletességet. Mikor azonban vádak érik a programot, hogy függővé tesz és veszélyes, Regan a védelmére kel. Mivel a programot édesapja tervezte, a lány úgy érzi, tartozik apja emlékének azzal, hogy nem hagyja bemocskolni fő művét. De miután a Káprázat magába szippantja, olyan igazságokra jön rá, amelyek választásra kényszerítik szerelem és lojalitás között… Ez az izgalmakkal, titokzatossággal, románccal és új technológiával fűszerezett thriller nem csupán a disztopikus sci-fik rajongóit ejti majd rabul.

Nyereményjáték

Gyertek és utazzatok velünk!
A könyvben Regan különböző érdekes helyre utazik a Káprázat nevű program segítségével. Azonban a Káprázatba valami hiba csúszott és az emberek benne ragadtak.

Mindennap más csodás helyre invitálunk titeket, ahol azt kell megállapítanotok, hogy “bugos” a kép vagy sem. A “bug” szó angolul bogarat jelent, informatikában pedig valami véletlenszerűen fellépő hibára utal.
Tehát bizonyos helyen oda nem illő elemeket rejtünk el, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megállapítani a képen van a normálistól eltérő részlet vagy sem. Ha találtál valami hibát a képen, akkor elég egy “igen” szó, ha a képen nincs semmi eltérő részlet és az eredeti képet látjátok, akkor elég egy “nem” szócska.


( FIGYELEM! A kiadó kizárólag Magyarország területére postáz! A nyerteseket emailben értesítjük, kérünk titeket, arra az emailre válaszoljatok. Amennyiben 72 órán belül nem kapunk választ az emailre, újabb nyertest sorsolunk. 
Ha kérdésetek van, esetleg úgy érzed, rossz mail címet adtál meg a játékban, akkor a klub hivatalos email címén tájékoztatást kérhettek. )

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

09.15. - MFKata gondolatai
09.16. - Bibliotheca Fummie
09.17. - Kelly Lupi olvas
09.18. - Deszy könyvajánlója
09.19. - CBooks
09.22. - Insane Life
09.23. - Nem harap a...
09.24. - Roni olvas
09.25. - Könyvszeretet
09.26. - Dreamworld

6 Hozzászólás:

  1. direkt vannak a rafflecopterben összevissza a számok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem direkt.
      A program szerint sorba vannak téve, de ahogy megjelenik valamelyik lapon, felcseréli a dobozokat. Szó szerint bugot találtunk benne. :D

      Törlés
  2. Szia! A Cbooks-on nem látható a kép. Nálam van a gond esetleg?
    Köszi a segítséget :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nálam látszódik, de rákérdezek másnál is. :)

      Törlés
    2. Úgy látszik a benti melós géppel lehetett valami. Itthonról már látom, de köszönöm kedvességed :) Szép napot!

      Törlés