Róbert Katalin – Nalávia titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom Naphegy kiadó
Róbert Katalin – Nalávia titka

Róbert Katalin – Nalávia titka

gyermekirodalom Naphegy kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Nemrég jelent meg Róbert Katalin első mesekönyve, a Nalávia titka, ami egy varázslatos, felhőn lebegő országba kalauzolja el olvasóit a hősnő, Lenócska vezényletével, aki a barátaival nagy kalandba fog, hogy megismerje Nalávia uralkodónőjét, Nalát.

Tarts velünk Te is az utazáson, a három napos blogturné keretein belül pedig viszonzásként megismertetünk ezzel a csodálatos könyvvel.

Te mit tennél, ha egy áramszünet leple alatt ikerfiúk lopakodnának a konyhába, és megdézsmálnák a csokoládékészleted? Lenocska bátran szembenéz a betolakodókkal – csak a szemöldökét vonja fel kérdőn, ahogyan anyukája szokta –, és hamar megtudja: a fiúk fentről, egy felhőországból érkeztek. A kalandok azonban akkor kezdődnek, amikor Lenocska elfogadja a testvérek meghívását, és velük tart Naláviába. A lebilincselően izgalmas regényből nemcsak azt tudjuk meg, hogy milyen érzés szivárványon járni vagy felhőbe markolni, hanem olyan fontos kérdésekre is választ kapunk, mint hogy mitől változott meg Nalávia éghajlata, és miért nem segít népén Nala, a szeszélyes időjárású birodalom Úrnője.
Ehhez persze szükség van a gyerekek elszánt segíteni akarására, az „egyidős testvérek” és a „valódi ikrek” különleges képességeire, de még az állatok összefogására is. Ám Nalávia legfőbb titka mégis az erőt adó barátság és a fantázia – ezért érezzük olyan jól magunkat benne mi, lentiek.A turnéban résztvevő blogok: 
08.16. - Media-Addict.Hu
08. 17. - Zakkant Olvas
08. 18. - Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review