Holly Smale - Geek girl 1. - A lány, akit soha senki sem vett észre - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Manó Könyvek
Holly Smale - Geek girl 1. - A lány, akit soha senki sem vett észre

Holly Smale - Geek girl 1. - A lány, akit soha senki sem vett észre

ifjúsági Manó Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

“The geek is the new sexy” - azaz a geekség az új szexis tulajdonság! Tényleg így lenne? Holly Smale regényének főszereplője Harriet Manners olyan dolgokat tud, amiket más nem. Különleges érdeklődési köre van, kedvenc olvasmánya az értelmező kéziszótár és betéve tudja az egész wikipediát. De vajon lehet egy stréber geek csaj, akit az emberek furának tartanak egyben szexis és világhírű modell?

Tarts velünk a Manó könyvek Kiadónál szeptember 15-én megjelenő Geek Girl 1. - A lány, akit soha senki nem vett észre blogturnéján. Ismerd meg Harrietet,  kerülj közelebb a geek-ek és a modellek  világához és ha ügyes vagy és jól válaszolsz a kérdésekre a turné végén meg is nyerheted magadnak a kiadó által felajánlott 3 nyereménykönyv egyikét.

Fülszöveg:

Harriet Manners tudja, hogy egy macska fülében 32 izom van, hogy az egy napi járásra lévő hely 27 750 méter messze van, és azt is, hogy egy átlagember naponta 15 alkalommal nevet. Azzal is tisztában van, hogy a denevérek mindig bal irányba repülnek, ha előjönnek az üregükből, és hogy a dinamit egyik alkotóeleme a mogyoró. Azt viszont nem tudja, hogy vajon miért nem kedveli őt senki az iskolában. Így hát, amikor Harrietet felfedezi egy modellügynökség, megragadja a lehetőséget, hogy új emberré váljon. Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy ellopja a legjobb barátja álmát, magára vonja ősellensége, Alexa haragját, és újra meg újra hülyét csináljon magából a pofátlanul jóképű modell, Nick előtt. És még akkor is, ha hazudnia kell azoknak, akiket a legjobban szeret. Bár ott van mellette segítőtársnak a mindig lelkes és izgatott apja, meg az überstréber zaklatója, Toby is, mégis egyik divatkatasztrófa követi a másikat, és Harriet lassan rájön, hogy a divat kulisszái között ugyanúgy nem találja a helyét, mint a hétköznapi világban. Vajon sikerül-e stréberből menő csajjá változnia, miután a régi élete szinte már darabokra hullott, vagy mindent elszúr az új életében is?


Te vágod a legújabb technikai újdonságokat? Esetleg kedvenc filmjeid mind sci-fik? Ha igazi geek vagy, netán ismersz geekeket, akkor ez a játék menni fog. Nincs más dolgod, mint a blogokon lévő képeket jól megnézd, és kiválaszd a geekekre jellemző dolgokat. Ha bizonytalan vagy, érdemes egy kicsit keresgélned a google-ben, vagy a blogok gazdáitól segítséget kérni.

Minden blogon egy-egy képet látsz, amelynek egyik fele geek dolgot takar, a másik pedig valami átlagosat. Írd be a Rafflecopper dobozban a geekek-hez tartozó betűjelet. Ha a játék végén eltaláltad az összes betűt az összes blogon (és lájkoltad is a megfelelő oldalakat) akkor te is esélyes vagy, hogy megnyerd a Manó könyvek kiadó által felajánlott 3 darab Holly Smale - A lány, akit soha nem vettek észre című regényét.


a Rafflecopter giveaway


A turnéban részt vevő blogok

09.07. Zakkant olvas
09.09. Deszy Könyvajánlója
09.11. Dreamword
09.13. Nem harap a... blog
09.15. Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review