Rainbow Rowell: Eleanor és Park - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
realista Scolar YA
Rainbow Rowell: Eleanor és Park

Rainbow Rowell: Eleanor és Park

realista Scolar YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Scolar Kiadó jelenteti meg október 9-én Rainbow Rowell: Eleanor és Park című könyvét, mely a külföldi debütálása óta eltelt másfél év alatt számos díjat besöpört, többek között első lett a Goodreads 2013-as szavazásán a Young Adult Fiction kategóriában, ugyanezt elérte az Amazon éves összesítésén is.

Fiatalok százezreinek lett a kedvence ez a történet, melyet most 12 állomáson keresztül mutatunk be a blogturné keretein belül. Érdemes követni a turnét, a játék könnyű lesz, megnyerhetitek a Scolar Kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!



Kiadó: Scolar Kiadó 
Megjelenés: 2014. 10.06.
Terjedelem: 320 oldal
Fordította: Simonyi Ágnes


Park Sheridan tökéletesen kigondolta. Ha senki sem látja, senki sem fogja zavarni. Ha láthatatlanná tud válni, mindenki békén hagyja majd. Eleanor Douglas akkor sem lenne képes eltűnni, ha megpróbálná. Minden túl sok rajta, őrült vörös haja, fantasztikus ruhái, a szokatlan bolondságok, amik elhagyják a száját. Mikor Eleanor feltűnik Park iskolabuszán, a fiú nem tudja eldönteni, hogy bátor-e, vagy öngyilkos típus De nem tudja kiverni a fejéből. Két rossz csillagzat alatt született fiatal története, akik elég okosak ahhoz, hogy tudják, az első szerelem szinte sohasem tart soká, de elég bátrak és elszántak ahhoz, hogy mégis megpróbálják.




Nyereményjáték:

A regényben sokat szerepel az X-MEN képregény, a nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik. Minden állomáson a játék leírása alatt/mellett találtok egy-egy szereplőt. Fel kell ismernetek a kép alapján a karaktert és beírnotok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Magyar és angol neveket is elfogadunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A sorsolás után e-mailt kapnak a nyertesek, akiknek 72 órájuk van e-mailben válaszolni, ennek hiányában új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A blogturnén résztvevő blogok:

09.25  Kelly és Lupi olvas
09.26  CBooks
09.27  Angelika blogja
09.28  Bibliotheca Fummie
09.29  Könyvszeretet
09.30  MFKata gondolatai
10.01  Deszy könyvajánlója
10.02  Always Love a Wilde Book
10.03  Nem harap a..
10.04  Media Addict
10.05  Zakkant olvas
10.06  Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review