J. Kenner: Kínzó vágy - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó erotikus romantikus
J. Kenner: Kínzó vágy

J. Kenner: Kínzó vágy

Athenaeum Kiadó erotikus romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek





A Blogturné Klub 4 bloggere hív benneteket kalandozásra ezúttal az erotikus romantika világába. J. Kenner újabb trilógiával szórakoztatja olvasóit. 

A Vágy sorozat első kötete már meg is jelent Kínzó vágy címmel. Szeptember 22. és 28. között pedig értékelések, extrák és nyereményjáték népszerűsítjük a könyvet. 



Kiadó: Athenaeum Kiadó
Megjelenés: 2014.
Terjedelem: 400 oldal
Fordított: Márton Andrea

"Úgy állt ott, mintha az egész világ az ő birodalma lenne."

A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön.

Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen. Lina szeretne lenni, aki legalább annyi szerelmet tud adni, mint amennyit el akar venni. És soha, semmilyen más férfit nem képzelt el maga mellé, csak Evant...


Nyereményjáték

Az Athenaeum Kiadónak köszönhetően 2 példány Kínzó vágyat sorsolunk ki a turné végén.
Kövessétek figyelemmel a résztvevő blogokat, mert mind a 4 állomáson egy-egy újabb információ morzsa: kép, vagy adat segít benneteket abban, hogy kitaláljátok a megoldást és bekerüljetek a sorsolásra! Egy épület neve lesz a helyes megfejetés.

a Rafflecopter giveaway

A Turné állomásai:



0 Reviews:

Post Your Review