Katie Cotugno: Hogyan szeress? - blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Ciceró Könyvstúdió realista romantikus
Katie Cotugno: Hogyan szeress? - blogturné

Katie Cotugno: Hogyan szeress? - blogturné

Ciceró Könyvstúdió realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Ciceró Könyvstúdió ezúttal egy nem mindennapi regényt hozott el nektek! A turné keretén belül kétnaponta 7 blogger véleményét olvashatjátok arról a szerelemről, ami kétszer is megesett.
Kiadó: Ciceró Könyvstúdió
Oldalszám: 392
ISBN: 9789635399017
Fordító: Tulics Mónika

ELŐTTE:
Reena Montero szerette Sawyer LeGrande-ot amióta az eszét tudta: olyan természetes volt ez számára, akár a levegővétel, és olyan végtelen, akár az idő. Csakhogy Sawyer ezt látszólag egyáltalán nem észlelte… amíg egy napon, hihetetlen ugyan, de megvilágosodott. Reena és Sawyer zűrös és bonyolult kapcsolatba kerültek egymással. Aztán Sawyer hirtelen, egyetlen szó nélkül lelépett a párás floridai városból, Reena pedig magára maradt összezavarodva és – terhesen.
UTÁNA:
Szinte három év telt el, és Reena életének középpontjába egy új viszony került: a lánya, Hannah iránti szeretet. Reena megtanult Sawyer nélkül élni, és végre képes saját maga irányítani életének különös és váratlan eseményeit. Ám éppolyan hirtelen és váratlanul, ahogy annak idején lelépett, Sawyer egy napon ismét feltűnik a városban. Reena semmit nem akar tőle, viszont hazugság lenne azt állítani, hogy Sawyer megjelenése nem mozgat meg benne valamit. A múltbeli események után azonban vajon megengedheti-e magának, hogy újból belészeressen Sawyer LeGrande-ba?

Ebben a lenyűgöző bemutatkozásban Katie Cotugno két szerelem kibontakozását fésüli egybe – változó időben, ám változatlan szereplőkkel.

Nyereményjáték

A szerelem nem ismer semmilyen határt, így nyelvi korlátokat sem. Lássuk, sikerül-e megtalálnotok, hogyan hangzik hét idegen nyelven a legszebb vallomás: Szeretlek!
A feladat egyszerű: Olvassátok össze a kiemelt betűket, majd a rafflecopter megfelelő mezőjébe írjátok be azt a nyelvet, amelyhez az adott fordítás tartozik. A helyes megfejtők között a Ciceró Könyvstúdiónak köszönhetően Katie Cotugno: Hogyan szeress? című regényének három példányát sorsoljuk ki.
(Figyelem! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre, hogy sorsolás után jelentkezzenek. A kiadó csak Magyarország területén belül postáz.)

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

09.01. - Angelika blogja
09.03. - CBooks
09.05. - Kristina blogja
09.07. - Nem harap a...
09.09. - Dreamworld
09.11. - Kelly & Lupi olvas
09.13. - Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review