Abbi Glines: Te vagy nekem a levegő (Sea Breeze #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Abbi Glines: Te vagy nekem a levegő (Sea Breeze #1)

Abbi Glines: Te vagy nekem a levegő (Sea Breeze #1)

ifjúsági Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Abbi Glines legújabb regénye, a Te vagy nekem a levegő. Ennek örömére a Blogturné Klub tíz bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Sadie és Jax perzselő nyári történetét.

2014. szeptember 15-től mindennap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Megjelent: 2014. szeptember 23.
Terjedelem: 264 oldal
Fordította: Margitta Nóra

A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól. Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője. Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne – ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat –, akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet. Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes. Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?
 

MEGRENDELHETŐ ITT

Nyereményjáték

A történetben Jax Stone egy világhírű, ifjú rocksztár. Ezért mostani játékunk során egy kis zenei kalandozásra hívunk Benneteket. A blogturné mind a tíz állomásán találok egy-egy dalszöveg részletet, a ti feladatotok kitalálni, mi a dal címe és ki/kik annak az előadói.


(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz! Ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol, automatikusan új nyertest sorsolunk.)
a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai

09/15 Dreamworld
09/16 Kristina blogja
09/17 CBooks
09/18 Angelika blogja
09/19 Kelly és Lupi olvas
09/20 MFKata gondolatai
09/21 Nem harap a...
09/22 Zakkant olvas
09/23 Könyvszeretet
09/24 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review