David Levithan: Nap nap után - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó YA
David Levithan: Nap nap után

David Levithan: Nap nap után

Maxim Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Óriási a várakozás az olvasók körében, hiszen először jelenik meg magyarul David Levithan regény! A Nap nap után című történetet a Maxim Könyvkiadónak köszönhetjük. A Blogturné Klub bloggerei is kiemelt figyelemmel olvasták a könyvet, a turné során 12 különböző véleményt olvashattok erről a nem hétköznapi történetről, melyben “A” minden nap új testben találja magát.. A kiadó jóvoltából szokás szerint  3 példányt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a játék kérdéseire.

Maxim Könyvkiadó 2014 - Dream válogatás
322 oldal
Fordította: Vince Judit

„A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy is a maga útján rendesen, mígnem egy reggel „A" Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva „A" jól bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni. David Levithan az írói képzelet új távlatait nyitja meg. A szerző feltárja az olvasó előtt egy magával ragadó történetben „A" életének és szerelmének bonyolultságát, melyből kiderül, vajon Rhiannon képes lesz-e igazán szeretni a mindennap valaki más testében formát öltő „A"-t.


Nyereményjáték
A blogturné állomásain 12 David Levithan könyv kezdőbetűit rejtettük el. Gyűjtsd össze a könyvcímeket és írd be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A nyerteseket azok közül sorsoljuk, akik minden címet megfejtenek. Goodreads segít! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! Sok szerencsét!
a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

09.02. Kelly & Lupi olvas
09.04. MF Kata gondolatai
09.06. Nem harap a..
09.08. Deszy könyvajánlója
09.10. Bibliotheca Fummie
09.12. Roni olvas
09.14. Könyvszeretet
09.16. Angelika blogja
09.18. Always Love a Wild Book
09.20. Nita könyvgalaxis
09.22. CBooks
09.24. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review