Sophie Jordan: Vanish - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Kiadó YA
Sophie Jordan: Vanish

Sophie Jordan: Vanish

Fantasy Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Sophie Jordan: Firelight trilógiájának második része, a Vanish - Szökésben. A Blogturné Klub négy bloggere ezúttal is belopózott a Drakikhoz. Szeptember 19-től, szeptember 25-ig két naponta olvashattok majd arról, hogy mi vár rátok, ha követitek Jacindát és beléptek a Drakik városának kapuján. 

És persze ahogy az nálunk lenni szokott, ezúttal is három szerencsés nyerhet egy példányt a könyvből! A bejegyzések végén megtaláljátok a részleteket és a játékhoz tartozó Rafflecopter dobozt, aminek helyes kitöltésével versenybe szállhattok a könyvekért


Kiadó: Könyvmolyképző
Elit start: 2014.09.23
Várható megjelenés: 2014.10.24
Oldalszám: ?
ISBN: 9789633738900
Fordította: Gát Anna

Sophie Jordan Tűzláng-trilógiájának második részében a lázadó, korábban önkéntes száműzetésben élő Jacinda –aki egy titkos közösséghez, a drakikhoz tartozik, akik a mitikus sárkányok leszármazottai – kénytelen családjával visszatérni a falkájukhoz. Jacindát, mivel nem tudott szerelméről, az ember Willről lemondani, és emiatt számtalan kárt okozott magának és szeretteinek, nem fogadják kitörő örömmel az övéi. Ő azonban mindent elkövet, hogy legalább látszólag beilleszkedjen. Amikor a falka „trónörököse”, Cassian, a pártfogásába veszi, egyrészt könnyebb lesz az élete, ugyanakkor a még mindig Willbe szerelmes lány érzelmi életét teljesen felborítja az új hódoló. Főleg mivel Jacinda ikertestvére, Tamra, szintén különleges képességeket kezd mutatni, és így egyre értékesebb a falka szemében, és egyre esélyesebbnek érzi magát Cassian szerelmére...


Nyereményjáték

Néhány draki elszökött a népétől, segítsetek megtalálni őket! Nem tudjuk pontosan hányan szöktek el, ezért a ti segítségeteket kérjük. Kaptunk egy fülest, miszerint a turné állomásain rejtőztek el. Számoljátok össze hány darab sárkány logót találtok az állomásokon és írjátok be a helyes megfejtést a rafflecopter megfelelő rublikájába! A helyes megfejtők közül három szerencsés egy-egy Vanish példánnyal lesz gazdagabb.

(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére szállít, a nyertesek jelentkezését pedig a kiértesítéstől számított három napon belül e-mailben várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.)

A blogturné állomásai:

09/19 Függővég - kritika és részlet
09/21 Kelly & Lupi olvas - Interjú Sophie Jordannel
09/23 Dreamworld - kritika
09/25 MFKata gondolatai - kritika + Sárkányok a könyvekben

0 Reviews:

Post Your Review