Sarah MacLean: A ​számkivetett herceg (A szerencsejáték szabályai 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Arany Pöttyös KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Sarah MacLean történelmi romantikus
Sarah MacLean: A ​számkivetett herceg (A szerencsejáték szabályai 3.)

Sarah MacLean: A ​számkivetett herceg (A szerencsejáték szabályai 3.)

2023 Arany Pöttyös KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Sarah MacLean történelmi romantikus
Rövid leírás:
A szerencsejáték szabályai sorozat harmadik részének főszereplője Temple, akinek szó szerint feléled a múltja.

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző
Téma/műfaj: történelmi romantikus
Terjedelem: 488 oldal
ISBN: 9789635974634
Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Egy ​herceg, akinek oda a jó híre… Temple-t azzal vádolják, hogy meggyilkolta Mara Lowe-t az esküvője előtti éjszakán, ő azonban nem emlékszik semmire. A férfi azóta, immár tizenkét éve nagy vagyonra és hatalomra tett szert London legexkluzívabb kaszinójának tulajdonosaként, feloldozást azonban nem kapott – egészen addig, amíg egyik este meg nem jelenik Mara, hogy felajánlja az egyetlen dolgot, amire a férfi vágyik. Mara tervei között nem szerepelt, hogy valaha is visszatér abba a világba, amelyet maga mögött hagyott, de amikor az öccse súlyos adósságot halmoz fel Temple kaszinójában, kénytelen ajánlatot tenni a férfinak: a nyilvánosság elé lép, hogy elmondja az igazságot. Azt, hogy a férfi nem gyilkos. Az alku kecsegtetőnek tűnik, azonban Temple-nek be kell látnia, hogy nem lesz egyszerű dolga ezzel a titokzatos, őrjítő nővel, aki láthatóan bármit képes kockára tenni a számára fontos dolgokért. Temple minden erejével igyekszik ellenállni Marának, és megóvni a saját szívét. Vajon mindenki megkapja, amit szeretne?

A szerencsejáték szabályai sorozat harmadik részének főszereplője Temple, akinek szó szerint feléled a múltja. 12 év után felbukkan a szépséges Mara Lowe, akiről úgy tudják, hogy Temple megölte őt, és kihagyhatatlan egyezséget ajánl a férfinak. Kövessetek minket Sarah MacLean történelmi romantikusának blogturnéján, illetve játsszatok velünk, ugyanis a Könyvmolyképző kiadónak hála egy szerencsés olvasónk meg is nyeri A számkivetett herceg egy példányt!

Nyereményjáték

Ha elolvastátok a kiadó oldalán található beleolvasót a könyvbe, akkor bizony könnyű dolgotok lesz az egyes állomásokon található kérdések megválaszolásakor… A rafflecopter dobozba a helyes válaszokat várjuk! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


0 Reviews:

Post Your Review