Robin Stevens: Első osztályú gyilkosság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek Robin Stevens Úrilányok nem gyilkolnak
Robin Stevens: Első osztályú gyilkosság

Robin Stevens: Első osztályú gyilkosság

2023 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek Robin Stevens Úrilányok nem gyilkolnak
Rövid leírás:
Robin Stevens ifjúsági regénysorozatának harmadik része ismét Agatha Christie nyomdokain jár. Ezúttal az Orient Expresszen találkozhatunk hőseinkkel.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Ruff Orsolya

Műfaj:  krimi

Terjedelem: 334  oldal

Daisy Wells és Hazel Wong vakációra indulnak a világhírű Orient Expresszel. Az első pillanattól kezdve világos számukra, hogy minden szomszédos utastársuknak van valami rejtegetnivalója. Sőt, az sem kizárt, hogy egy kém is van közöttük! Aztán egy alkalommal vacsora közben vérfagyasztó sikoly hallatszik. Az egyik utast meggyilkolták, és a csodálatos, rubinköves nyaklánca is eltűnt. A fülkéjébe nyíló ajtók mind belülről voltak bezárva – vajon hogyan menekülhetett el a gyilkos? A lányok nyomozni kezdenek, ám nem ők az egyetlenek, akik szeretnék elkapni a tettest…
 




Immáron harmadik alkalommal követhetjük Daisy Wells és Hazel Wong detektívirodájának ténykedését, amely most egy mozgó helyszínre költözik, az Orient Expresszre. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megismerkedjetek a kiváló regénysorozat legújabb darabjával, és ha velünk játszotok, esélyetek van megnyerni a Manó Könyvek által felajánlott regény egy példányát is.

Nyereményjáték

Mivel a regény az Orient Expresszen játszódik, az eredeti ötlethez kapcsolódik a feladványunk is. Agatha Christie regényét sokszor megfilmesítették, az állomásokon 1-1 ilyen filmből láthattok jelenetet. A Rafflecopter megfelelő sorába írjátok be, hogy a képen látható filmben ki játszotta Hercule Poirot-t, tehát 1-1 színész nevére vagyunk kíváncsiak. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review