Pamela Butchart: A kém, aki szerette a menzakaját - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermek- és ifjúsági irodalom krimi Móra Kiadó
Pamela Butchart: A kém, aki szerette a menzakaját

Pamela Butchart: A kém, aki szerette a menzakaját

2023 gyermek- és ifjúsági irodalom krimi Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Kiadó jóvoltából megérkezett az Izzy Könyvek második része, A kém, aki szerette a menzakaját. A turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj:  ifjúsági történet

Terjedelem: 256 oldal


Izzy és barátai alig várják, hogy megismerjék az új osztálytársukat - Mathilde külföldi, ami még izgalmasabbá teszi őt. De amikor a lány megérkezik, semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelték: Mathilde gyanúsan magas, és semmi kedve beszélgetni vagy barátkozni velük. Ráadásul repetázik a menzán, méghozzá pont a legundorítóbb ételből (vagy inkább MÉREGBŐL), a pásztorpitéből!
 


A Móra Kiadó jóvoltából megérkezett hozzánk Pamela Butchart Izzy Könyvek sorozatának a második része, A kém, aki szerette a menzakaját címmel. Ezúttal három bloggerünk nyomoz együtt Izzyvel és a barátaival, hogy megmentsék az iskolát és a világot a furcsa francia cserediáktól. Tartsatok velünk, és a turné végén nyerhettek egy példányt a történetből ti is!

Nyereményjáték

A történetben központi nyomként szerepel a menzakaja, ezért ezúttal a menzával kapcsolatos kérdéseket fogunk feltenni nektek. Írjátok be a válaszotokat a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 09. 16. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review