Alexis Hall - Boyfriend Material - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ Rubin pöttyös
Alexis Hall - Boyfriend Material

Alexis Hall - Boyfriend Material

2023 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Tóth Katalin

Műfaj:  LMBTQ

Terjedelem: 416  oldal

(Ál)pasi ​kerestetik! Olyan, aki gyakorlatilag minden szempontból tökéletes. Luc O’Donnell érintőlegesen – és legnagyobb bánatára – híres. Még gyerek volt, amikor rocksztár szülei elváltak. Apja, akivel soha nem találkozott, a következő húsz évet hellyel-közzel az elvonón töltötte. Most visszatért, és Luc a nyilvánosság kereszttüzében találja magát. Egyetlen kompromittáló fotó elég ahhoz, hogy tönkretegye az életét. Luc csak úgy tudja rendbe hozni a hírnevét, ha talál magának egy rendes fiatalembert, akivel párkapcsolatra léphet… Oliver Blackwood pontosan ilyen rendes fiatalember. Ügyvéd, etikai megfontolásokból vegetáriánus, és soha életében nem keveredett botrányba. Szóval: tökéletes pasialapanyag. Lucben és Oliverben sajnos semmi közös nincs azon kívül, hogy melegek, szinglik, és mindkettőjüknek égető szüksége van egy párra, akivel megjelenhetnek egy számukra fontos eseményen. Alkut kötnek tehát, hogy eljátsszák egymás (ál)pasiját, amíg el nem csitul a vihar, utána pedig mindegyikük mehet a maga útjára, és mintha mi sem történt volna, élheti tovább az életét.
 


A Könyvfesztiválra magyarul is megérkezik a TikTok egyik kedvenc könyve, a Pasialapanyag, amiben egy rocksztár fia és egy ügyvéd létesít álkapcsolatot, amiből talán igaz szerelem is lehet...


Kövesd végig a blogturnét, ahol extra állomásokat is találsz, és ha velünk játszol, a könyv egy példányát is megnyerheted!

Nyereményjáték

A könyv az egyik legjobb könyves témát dolgozza fel: amikor egy álkapcsolatból igaz szerelem válhat. Szerencsére sok ilyen történet olvasható el magyarul, és mi elég sokat szeretünk is ezek közül.


A mostani játékunk során olyan könyvekből találsz idézetet, amikben szintén egy álkapcsolat áll a központi szerepben. A feladatod, hogy rájöjj mely regényből idéztünk, és beírd a rafflecopter doboz megfelelő sorába a kötet címét.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review