Aaron Alexander: Az ​összehangolás módszere - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 életmód Jaffa
Aaron Alexander: Az ​összehangolás módszere

Aaron Alexander: Az ​összehangolás módszere

2023 életmód Jaffa
Rövid leírás:
Aaron Alexander Az ​összehangolás módszere című könyvéből megtanulhatjuk hogy milyen fontos összehangolni a testünket és a tartásunkat.

Blogturné Részletek


Kiadó: Jaffa 

Téma/műfaj: életfilozófia, életmód, önsegítő, testedzés 

Terjedelem: 296 oldal 

ISBN: 9789634757474 

Fordította: Andó Nóra

Szeretnél ​fájdalmak nélkül élni, magabiztossá válni és igazán jól teljesíteni? Aaron Alexander neves manuálterapeuta és mozgáscoach tanácsait követve, a testet és a tartást összehangoló módszerével elérheted ezeket a célokat. A jó testtartás ugyanis több, mint pusztán az, hogy szépen kihúzod magad. Képes megváltoztatni a hangulatodat, enyhíteni a fájdalmaidat, és meg tudja szabadítani a testedet a stressz okozta feszültségtől. Segítségedre lehet, hogy növeld izomerődet, de akár abban is, hogy megkapd az áhított fizetésemelést, és meghódítsd a kiszemelt partnert. Ahhoz azonban, hogy valóban élvezhesd ezeket az előnyöket, a testedet megfelelően kell integrálni. Aaron Alexander erre kínál forradalmian új megközelítést. A módszer ráadásul egyszerre könnyen alkalmazható, és élvezetes is. Az összehangolás módszere napi öt optimalizálásra összepontosít, amelyek mind könnyen beilleszthetők bármely edzésprogramba, mindfulness-gyakorlatba vagy a napi rutinba: o földön ülés o függeszkedés o csípőből előredőlés o gyaloglás o orron át történő légzés A valóban összehangolt élet nem annyit jelent, hogy izzadsz az edzőteremben vagy nyújtógyakorlatokat végzel a jógastúdióban. Alexandertől megkapod azokat az alapvető elveket, amelyek révén bármely helyzetben optimalizálhatod a tested és az elméd folyamatait. A keleti filozófiát a nyugati tudománnyal ötvöző könyv lenyűgözően vázolja fel, hogyan tesznek rugalmasabbá és magabiztosabbá az érzékszerveid és a testbeszéded eszközei, és pontosan hogyan formálhatod át a környezetedet úgy, hogy a változások fokozzák a kreativitásodat és meghosszabbítsák az életedet. Nélkülözhetetlen használati utasítás ez, ha a lehető legjobban akarod érezni magad, és a lehető legelőnyösebb külsőre vágysz!
 

Aaron Alexander Az ​összehangolás módszere című könyvéből megtanulhatjuk hogy milyen fontos összehangolni a testünket és a tartásunkat. A coach tanácsai segítenek fájdalmaink enyhítésében, hangulatunk megváltozásában és a stressz csökkentésében. Tartsatok bloggereinkkel a keleti filozófiát a nyugati tudománnyal ötvöző könyv turnéján, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Jaffa kiadó által felajánlott nyereménypéldányt.

Nyereményjáték

Három állomás és három jó válasz. Minden turné állomáson találtok egy kérdést vagy kipótolandó mondatot, illetve három lehetséges választ. A feladatotok rájönni, hogy melyik válasz a helyes! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review