Alice Oseman: Solitaire - Pasziánsz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Alice Oseman ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó YA
Alice Oseman: Solitaire - Pasziánsz

Alice Oseman: Solitaire - Pasziánsz

2023 Alice Oseman ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:
Megjelent Alice Oseman új regénye, a Solitaire – Pasziánsz!

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Hujder Adrienn

Műfaj: ifjúsági regény

Terjedelem: 336  oldal

Nem emlékszem olyanra, amikor nem voltam komoly. Legjobb tudomásom szerint cinizmust harsogva és esőt kívánva jöttem ki az anyaméhből. A nevem Tori Spring. Szeretek aludni és szeretek blogolni. Tavaly még voltak barátaim. A dolgok nagyon mások voltak, azt hiszem, de mindennek már vége. Most itt van a Pasziánsz. És Michael Holden. Nem tudom, mit akar a Pasziánsz. És nem érdekel Michael Holden. Tényleg nem. Szereted Charlie nővérét a HEARTSTOPPER-kötetekben? Akkor van egy jó hírünk: ez a regény róla szól. Gyere, és ismerd meg, mi rejlik a hirtelen felbukkanó, mindig cukormentes limonádét iszogató lány fejében!

Végre megjelent Alice Oseman, a Heartstopper írójának első regénye magyar nyelven is, bloggereink pedig alig várták, hogy belevethessék magukat a képregényekből már jól ismert Tori Spring történetébe. A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából ráadásul most kétféle különleges borítóval is beszerezhető a Solitaire – Pasziánsz, sőt, akár meg is nyerhetitek a könyv egy példányát, ha velünk játszotok!


Nyereményjáték

A Solitaire-ben számos, a Heartstopperből ismert szereplő is megjelenik, sőt, maga Tori is feltűnik a képregény lapjain. Mostani nyereményjátékunkban ezért arra vagyunk kíváncsiak, hogy ismeritek-e ezeket a karaktereket. Minden állomáson egy képet találtok, a ti dolgotok pedig csak annyi, hogy megnevezzétek a megadott karaktert, és a választ beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



0 Reviews:

Post Your Review