Nick Crumpton: Minden, ​amit a miniszörnyekről tudtál, hamis - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermekkönyv ismeretterjesztő Móra Kiadó Nick Crumpton
Nick Crumpton: Minden, ​amit a miniszörnyekről tudtál, hamis

Nick Crumpton: Minden, ​amit a miniszörnyekről tudtál, hamis

2023 gyermekkönyv ismeretterjesztő Móra Kiadó Nick Crumpton
Rövid leírás:
A Földön élő rovarok és bogarak hosszú idők óta megosztják az emberiséget: van, aki iszonyodik tőlük, van, aki érdekesnek látja őket...

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2023
Műfaj: ismeretterjesztő



Fülszöveg: Úgy véled, mindent tudsz, amit tudni érdemes a rovarokról és más apró élőlényekről? A százlábúaknak száz lábuk van? A méhek valóban elpusztulnak, miután beléd döfik fullánkjukat? Igaz, hogy alvás közben a szádba mászhat egy pók?
Földünkön annyiféle rovar él, hogy lehetetlen teljesen kiismerni őket. De azért van egy jó hírünk! Legyen szó a ganajtúrók tájékozódásáról vagy a csótányok elpusztíthatatlanságáról, gazdagon illusztrált, tudományos igénnyel megírt könyvünk érdekes tényeinek ismeretében magad is e fantasztikus állatcsoport szakértőjévé válhatsz!

 


A Földön élő rovarok és bogarak hosszú idők óta megosztják az emberiséget: van, aki iszonyodik tőlük, van, aki érdekesnek látja őket, de az biztos, hogy egy nagyon különleges és sokszínű csoportja az állatvilágnak. Nick Crumpton gazdagon illusztrált ismeretterjesztő kötete, a Minden, ​amit a miniszörnyekről tudtál, hamis című könyv lerántja a leplet a tévhitekről, és közben rengeteg izgalmas ténnyel ismertet meg kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Tartsatok három bloggerünkkel a nyereményjátékon, és nyerjétek meg a Móra Könyvkiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a kötetben is szereplő rovarokat kell felismernetek. Minden állomáson találtok egy-egy képet, a ti feladatotok pedig, hogy az állatfaj nevét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
09.17. KönyvParfé
09.19. Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review