Játék ​és mese – Micimackó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Játék ​és mese – Micimackó

Játék ​és mese – Micimackó

2023 gyermekkönyv Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
Generációk nőttek fel a Százholdas Pagony és Micimackó történetein, legyen szó az eredeti mesekönyvről vagy különféle feldolgozásokról...

Blogturné Részletek

  

Kiadó: Kolibri Kiadó, 2023
Műfaj: ismeretterjesztő



Fülszöveg: 1 könyv, 10 figura és 1 játékszőnyeg Egy lebilincselő mesekönyv és különböző játékfigurák várnak rád a csomagban! Keltsd életre Micimackót és barátait a játékszőnyegen olvasás közben, és hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád!

 


Generációk nőttek fel a Százholdas Pagony és Micimackó történetein, legyen szó az eredeti mesekönyvről vagy különféle feldolgozásokról. A Kolibri Kiadó újdonsága, a Játék ​és mese – Micimackó nem csupán mesekönyv, hanem egyben szuper játék is, így a kisebbek és nagyobbak akár életre is kelthetik a történeteket a játékszőnyeg és a 10 imádnivaló figura segítségével. Tartsatok négy bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban az eredeti mese és A.A.Milne író áll a középpontban. Minden állomáson találtok egy-egy állítást, nektek pedig el kell dönteni, hogy igaz, vagy hamis. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review