Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss - Perzselő csók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss - Perzselő csók

Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss - Perzselő csók

Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelenik meg Jennifer L. Armentrout legújabb sorozata a Komor elemek első része, a Perzselő csók. Layla félig démon, félig vízköpő, de igazából csak normális életet szeretne élni. Mindez álom számára, főleg amikor élete még jobban felkavarodik Zayne-nel és Rothtal.
Ha kíváncsiak vagytok a hamarosan megjelenő Perzselő csókra, gyertek és tartsatok velünk az öt állomásos turnén és ismerjétek meg jobban Laylát, Zayne-t és Rothot.

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Komáromy Zsófia
Terjedelem: 480 oldal

Az első csók az utolsó lehet

A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is. Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.
 
  



Nyereményjáték



Vízköpőkről nem sok könyv jelent meg itthon, de más lényekről annál több. Mostani játékunkban minden állomáson egy Könyvmolyképző kiadónál megjelent könyvsorozat borítójának részletét találjátok meg, azonban ne legyen ennyire könnyű, angol részleteket fogtok találni és ennek alapján kell beazonosítanotok. Miután megtaláltátok, a Rafflecopter megfelelő dobozába a magyar címet és az egyik nem emberi szereplőnek a nevét kell beírnotok.
Némelyik könnyebb, másik nehezebb, netán kicsit más színűek és lehet közöttük beugratós is...
A helyesen válaszolók között a könyv három példányát sorsoljuk ki.
Játékra fel!


Figyelem! A válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

3 Hozzászólás:

  1. Sziasztok!
    Az adott könyv címét, vagy a hozzá kapcsolódó sorozatot kell beírni?
    Bocsánat, ha én nem értem, csak itt úgy értelmezem egy könyv, míg a Raff-ben sorozatcím van...

    VálaszTörlés