Anne Percin - a Remény kalózai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Anne Percin - a Remény kalózai

Anne Percin - a Remény kalózai

Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Van olyan, amiről nem vagyunk hajlandóak elhinni, hogy megtörténhet… A rák pont ilyen. A tizenéves Tania és az édesanyja együtt szállnak szembe a gyilkos kórral, miközben a lányra rátalál a szerelem is. Kövesd velünk a turnét, ismerd meg a különleges történetet, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a könyv egy példányát.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Farkas Ildikó
Műfaj: YA Realista
Terjedelem: 120 oldal

A lányom szeretete nélkül már nem élnék!

Tania az átlagtinik meglehetősen egyhamgú életét éli. Suliba jár a többi szerencsétlennel,rajong a csokiért meg mindenféle képzeletbeli lényért, a tesit ellenben ki nem állhatja, futni különösen utál. Az anyukája is gyakran az agyára megy: amióta a férje (Tania apja) lelépett egy felbotoxozott szájú olasz spinével, egy rózsaszínűre festett virtuális életet talált ki magának, azzal kábítja a blogja (Olvasmányok & lekvárok) olvasóit. Egy napon furcsán kezd viselkedni, és Taniának rá kell döbbennie, hogy az anyja nem azért guglizik rá lázasan és hosszasan a „mell” szóra, mert nagyobb lökhárítókat szeretne. Nem: az édesanyjának mellrákja van.
Ettől fogva Tania élete teljesen megváltozik, és fokozatosan ő maga is: lázongó kamaszból a halál ellen lázadó fiatal lánnyá válik, aki olyan dolgokra is vállalkozik, amikre álmában sem gondolt.
Mert az életben minden megeshet.
Ha a legrosszabb megtörténhet, akkor a legjobb is.

Megindító és reményt adó történet egy kemény témáról.
 
  NyereményjátékA könyv nagyon fontos témát taglal, ezért a hagyományos játékokkal ellentétben ezúttal egy kérésünk lenne felétek. Nézzetek fel a Mellrákinfó oldalára ( http://www.mellrakinfo.hu/ ) és írjátok meg a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy melyik cikket olvastátok el, és nézzétek meg a Mellrákinfó Facebook oldalát is. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

10.04. - Sorok Között 10.06. - Szembetűnő 10.08. - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review