Jeff Wheeler: A királynő méregkeverője - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Fantasy Jeff Wheeler Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Jeff Wheeler: A királynő méregkeverője

Jeff Wheeler: A királynő méregkeverője

2017 Fantasy Jeff Wheeler Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Jeff Wheeler népszerű sorozatának első része, A királynő méregkeverője. Ennek örömére a Blogturné Klub négy tagja bemutatja a bátor kisfiú, Owen cselszövésekkel teli kalandját, aki a király kémeit elkerülve és szövetségeseket keresve igyekszik túlélni a mindennapokat Királyforrás udvarában.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Varga Tibor
Műfaj: Young Adult, fantasy
Terjedelem: 376 oldal

Fülszöveg:
Egy fiúból férfi lesz – és nagyszerű ember.

Severn Argentine király messzi földön hírhedt: trónbitorló, a törvényes örökösök gyilkosa, az árulás kegyetlen megtorlója. Kiskaddon hercege veszélyes játékba kezd, hogy a királyt letaszítsa a trónról… de veszít. Cserébe a király fogságába kell adnia fiát, Owent. Így ha a herceg hűsége ismét megrendülni látszik, azért a fia fizet az életével.
Owen a király kémeit elkerülve és szövetségeseket keresve igyekszik túlélni a mindennapokat Királyforrás udvarában. Amikor azonban újabb bizonyíték derül ki apja árulásáról, és a sorsa megpecsételődni látszik, a fiúnak különleges eszközökre van szüksége. Meg kell mutatnia a bosszúszomjas királynak, hogy élve igenis nagyobb hasznát veheti. Az elkeseredett próbálkozásban pedig csakis egyvalaki lehet a segítségére: egy titokzatos nő, akinek valóban hatalma van élet, halál és sors felett

  



Nyereményjáték



Owen, a főszereplő kisfiú imád csempéket rakosgatni, majd ledönteni őket, ezért mostani játékunkban mi is ezt fogjuk tenni dominókkal.
Minden állomáson találtok egy képet, melyről vagy hiányoznak dominók, vagy nem. Nektek kell eldöntenetek, hogy eldől-e az építmény, majd ha ez megvan, a rafflecopter megfelelő mezőjébe beírni az igen vagy nem szócskát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

A turné állomásai


10/10 Deszy könyvajánlója
10/11 Könyvvilág
10/13 Dreamworld
10/15 Sorok Között

0 Reviews:

Post Your Review