Oravecz Nóra - Van egy ötletem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Libri kiadó marketing Oravecz Nóra
Oravecz Nóra - Van egy ötletem

Oravecz Nóra - Van egy ötletem

2017 Libri kiadó marketing Oravecz Nóra
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Nagyon fontos, hogy mit és hogyan kommunikálunk magunkról a közösségi médiában, hiszen ez ad el minket az online világban. Ha te is szeretnél emlékezetes maradni, vagy éppen szeretnéd az énmárkádat még tökéletesebbé tenni, vagy csak most ismerkedsz a blogok és az influencerek világával, akkor a Van egy ötletem neked szól. Oravecz Nóra sokat tud az énmárkáról, és most ezt egy könyvben összefoglalva segít mindenkinek megtalálni a helyes utat az internetes világ útvesztőjében.

Tarts velünk a turnén, ahol a Blogturné Klub 4 bloggere elmondja tapasztalatait a Van egy ötletem című könyvről, amit a turné végén te is megnyerheted a Libri Kiadó felajánlása jóvoltából a 3 könyv egyikét.

Kiadó: Libri Kiadó
Műfaj: marketing
Terjedelem: 196 oldal

Hogyan ​lehet sikeres énmárkát építeni az online világban? Van egy ötleted, de nem tudod, miként fogj hozzá a megvalósításhoz? Hogyan érheted el, hogy a neten milliók kövessék a bejegyzéseidet? 
Oravecz Nóra saját tapasztalatai mellett ezúttal a legsikeresebb hazai és nemzetközi bloggerek, illetve véleményvezérek tanácsait is megosztja olvasóival, így a leghitelesebb szakemberektől tudhatjuk meg, 
– miként érhetjük el, hogy emlékezzenek ránk; 
– hogyan alakíthatunk ki elkötelezett követői bázist; 
– mi kell egy pénzügyi szempontból is megtérülő énmárka felépítéséhez. 
A Van egy ötletem kihagyhatatlan azok számára, akiket érdekelnek a közösségimédia-sztárok kulisszatitkai vagy az énmárkaépítés kipróbált és bevált módszerei, de azok számára is nélkülözhetetlen, akiknek van egy ötletük, amit az online világban szeretnének megvalósítani. 
Oravecz Nóra számos sikerkönyv szerzője, a Huffington Post díjazott bloggere. Világszerte tart workshopokat és előadásokat egyebek mellett énmárkaépítés és kapcsolatépítés témákban.
  


Nyereményjáték




Oravecz Nóra könyvében sok olyan magyar és külföldi közösségimédia-sztár (influencer, internetes híresség, blogger, vlogger) is szót kap, akik sok tanáccsal szolgálnak a könyv olvasói számára. A te feladatod az lesz, hogy felismerd a képről és egy kis leírásról az illetőt, és a helyes válaszodat beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

A turné végén, ha jó vagy az influencerek felismerésében, akkor a Libri Könyvkiadó által felajánlott 3 könyv egyikét nyerheted meg! Hajrá!
A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review