T. R. Salty: Erődvárosok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Delta Vision Disztópia sci-fi
T. R. Salty: Erődvárosok

T. R. Salty: Erődvárosok

Delta Vision Disztópia sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Delta Vision Kiadó gondozásában jelent meg T.R. Salty Erődvárosok című posztapokaliptikus regénye. A történet elkalauzol minket a biztonságosnak tűnő Kordonfalon belüli világba, ahol azonban a falakon kívül élő modok, és más sokkal nagyobb veszélyek is fenyegetik a fiatal szereplőket. Tartsatok a blogturné három bloggerével, hogy megnyerhessétek a könyv egy példányát.

Kiadó: Delta Vision
Műfaj: sci-fi, disztópia
Terjedelem: 344 oldal

A Kordonfalon belül az élet biztonságos, kényelmes, és a tizenhét éves Meg Haley szerint már-már unalmas. A falaknál azonban felfegyverzett mechák járőröznek, kívül pedig a mindig zsákmányra éhes modok százezrei, talán milliói nyüzsögnek. 
Átlagos észak-dakotai kisváros egy cseppet sem átlagos világban. 
Meg ugyanúgy él, mint a kortársai: iskolába jár, barátnőzik, a szüleivel harcol, és a nagyszerű Alex Mead után vágyakozik. Aztán elég egy pillanatnyi megingás, egyetlen apró szabálysértés, és az egész élete megindul lefelé a lejtőn. 
Mit akarhatnak tőle a titkosszolgálat ügynökei? Miért rejteget a nagyapja egy vadidegen nőt a kávézójában? Ki és miért támadja meg a várost? És vajon Alex tényleg rendkívüli felfedezést tett az eget uraló Fekete Szivárvánnyal kapcsolatban, vagy szokás szerint a bolondját járatja vele? 
A rejtélyek egyre csak szaporodnak. A rejtélyek, amelyekre a választ csakis egy helyen lehet megtalálni: 
A falakon túl!
 

  


Nyereményjáték

A könyvben fontos szerepet játszanak a modok, egykor emberek, de egy fertőzés után már emberre éhező szörnyetegek. Több disztópiában olvashatunk hasonló lényekről, azonban sokszor más nevet kapnak az íróktól! A játék során a megadott fülszövegrészlet alapján kell kitalálnotok, hogy az adott könyvben, milyen fajta zombikkal kell megküzdeniük a szereplőknek. Fontos tehát, hogy ne a könyv szerzőjét vagy címét írjátok be a rafflecopter doboz soraiba, hanem azt, hogy miként nevezik az adott könyvben ezeket a zombiszerű lényeket.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway 

A turné állomásai

10.03. Könyvvilág
10.05. Kelly&Lupi olvas
10.07. Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review