Ali Benjamin: Suzy ​és a medúzák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Insomnia könyvek Libri kiadó
Ali Benjamin: Suzy ​és a medúzák

Ali Benjamin: Suzy ​és a medúzák

ifjúsági Insomnia könyvek Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Libri Kiadó gondozásában jelent meg idén ősszel Ali Benjamin különleges története. A 12 éves Suzy nem mindennapi módon próbálja feldolgozni legjobb barátnője elvesztését, amelyben a legegyedibb medúzafajták lesznek segítségében. A Suzy és a medúzák turné kereteiben most öt blogger meséli el véleményét a könyvről. Tartsatok velünk Ti is, ha szeretnétek megnyerni a könyvet!


Kiadó: Libri
Fordító: Wiesz Böbe
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 316 oldal

Suzy ​mindig is többet tudott a világról, mint mások. Ismeri a hangyák alvási ritmusát. Tudja, hogy évente 150 millió medúzacsípés történik. Tudja, hogy egy átlagos általános iskolásnak 20 milliárd közös atomja van Shakespeare-rel. De azt sehogyan sem képes felfogni, hogyan lehetett ilyen rövid élete a barátnőjének, Frannynek… és miért pont akkor lett vége, amikor Suzy azt a szörnyű dolgot tette vele. 
Suzy elkezd elméleteket gyártani, megvizsgálja a tényeket, és felkeresi a megfelelő szakembereket. Mindeközben csak reméli, hogy kutatása végén meg tud bocsátani saját magának… Ha sikerül bebizonyítania, hogy a rejtélyes medúzacsípés tehet mindenről, akkor talán megszabadulhat a gyásztól és bűntudattól. 
Ali Benjamin szívszorító regényének megfilmesítési jogait az OddLot Entertainment vásárolta meg, producerei pedig a Holtodiglan, Eleven testek és a Vadon című filmen közösen dolgozó Bruna Papandrea és Reese Witherspoon lesz.
 
  



Nyereményjáték



Suzy érdeklődése a medúzák iránt a turné tagjait is megihlette, így a nyereményjáték során mi is különleges medúzafajták után néztünk. Nektek nincs más dolgotok, mint a leírás és a kép alapján kitalálni, hogy milyen fajtáról van szó, és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.


Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.





A turné állomásai

10.25. - KönyvParfé  
10.27. - Olvasónapló
10.29. - Könyvvilág
10.31. - Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review