Nicolas Barreau: A világ végén megtalálsz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Nicolas Barreau Park Kiadó romantikus
Nicolas Barreau: A világ végén megtalálsz

Nicolas Barreau: A világ végén megtalálsz

Nicolas Barreau Park Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A nő mosolya és az Álmaim asszonya könyvek kedvelői nagy örömére, a Park Könyvkiadó jóvoltából megérkezett hazánkba Nicolas Barreau harmadik könyve is, A világ végén megtalálsz! A Blogturné Klub hat bloggere mutatja be Nektek a könyvet, érdekességekkel, idézetekkel. Ha a turnéval tartotok, és részt vesztek a nyereményjátékon, megnyerhetitek a Kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!


A könyv adatai
Nicolas Barreau: A nő mosolya
Hazai megjelenés: 2016.
Kiadó: Park Könyvkiadó
Fordította: Fodor Zsuzsa
Oldalszám: 244 oldal


Fülszöveg:
A nő mosolya és az Álmaim asszonya után A világ végén megtalálsz a szerző harmadik, magyarul megjelenő könyve.
Egy fiatal galériatulajdonos egy nap szerelmes levelet kap egy titokzatos hölgytől, aki Principessa néven írja alá a leveleit. Ki lehet ő?
Habkönnyű szerelmi történet a szerző kedvenc színhelyén, Párizsban.



Nyereményjáték

Nicolas Barreau A világ végén megtalálsz c. regényében is a csodálatos Párizsba kalauzol bennünket, ráadásul a modern francia művészetbe is betekintést nyerhetünk. A turné nyereményjátékán egy kis művészettörténeti barangolásra hívunk Titeket. Minden állomáson találtok egy rövid információt egy-egy francia alkotóról (természetesen, az irodalom sem maradhat ki). A feladatotok, hogy az információk alapján kitaláljátok, kiről van szó, és nevét beírjátok a rafflecopter megfelelő sorába!

Figyelem! A nyereményjátékon csak a minden állomáson helyen válaszolók vesznek részt! A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben újrasorsolunk. A Kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné menete
03.02. - Zakkant olvas
03.04. - Szembetűnő
03.06. - Dreamworld
03.10. - Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review