Holly Black - Cassandra Clare: A rézkesztyű - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Cassandra Clare Fantasy gyermekkönyv Holly Black Könyvmolyképző Kiadó Middle grade
Holly Black - Cassandra Clare: A rézkesztyű

Holly Black - Cassandra Clare: A rézkesztyű

Cassandra Clare Fantasy gyermekkönyv Holly Black Könyvmolyképző Kiadó Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Legkedvesebb mágustanoncaink túlélték az első év nehézségeit, kiállták az első próbálták, és immáron visszatérők a Magisztérium falai között. De azzal a titokkal együtt élni, amire Call rájött, egyáltalán nem könnyű. Főleg, ha a dolgok tovább bonyolódnak.
Hogy hogyan, azt megtudhatod, ha követed a Blogturné Klub négy állomásos turnéját március 20-a és 26-a között. És ha ügyes vagy, A rézkesztyű egy példányát is megnyerheted a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásából!


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633994047
Oldalszám: 304
Műfaj: middle grade, fantasy
Callum Hunt nyári szünete nem olyan, mint a többi gyereké. Egyetlen pajtása egy káoszsújtott farkas, Harceb. Az édesapja azt gyanítja róla, hogy a gonosz rejtőzik benne. És persze a legtöbb gyerek ősszel nem a Magisztérium varázslatos világába tér vissza.
Call élete nem könnyű… És még nehezebbé válik, miután körülnéz a pincében, és felfedezi, hogy az apja talán végezni akar vele meg Harcebbel.
Call elszökik a Magisztériumba – ott azonban még feszültebb a helyzet. Valaki ellopta az Alkahestet, egy rézkesztyűt, ami képes megfosztani bizonyos mágusokat a mágiájuktól. Ráadásul miközben Call és barátai, Aaron meg Tamara a tettes után kutatnak, nagyon veszélyes ellenfelek figyelmét hívják fel magukra… és még annál is veszélyesebb igazságot tárnak föl.
Miközben a Magisztérium rejtélyei egyre csak szaporodnak és mélyülnek, az óriási sikerű szerzőpáros, Holly Black és Cassandra Clare fantasztikus utazásra invitálják az olvasókat, ahol a tét nemcsak egy fiú sorsa… hanem az egész világé.

  konyvmolykepzo.hu/products-page/kameleon-konyvek/holly-black-cassandra-clare-magiszterium-2-a-rezkesztyu-7198




Nyereményjáték

Kedvenc mágustanoncaink visszatérnek - de vajon mennyire emlékeztek az első könyvben átélt kalandjaikra? Pont erre vagyunk kíváncsiak mostani játékunkban.
Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, ami valamelyik szereplő száját hagyta az első részben. Amint rájössz, ki mondta az adott sor(oka)t, írd be a választ a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy esélyes lehess megnyerni a könyv egy példányát!

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review