Meredith Wild: Rád kattanva 2. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erotikus Libri kiadó Meredith Wild
Meredith Wild: Rád kattanva 2.

Meredith Wild: Rád kattanva 2.

erotikus Libri kiadó Meredith Wild
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Erica és Blake románca sok olvasót rajongásra késztetett 2015-ben, a napokban pedig meg is jelent a Hacker sorozat folytatása, a Rád kattanva 2. címmel a Libri Kiadó gondozásában. 
Március 04. és 08. között a Blogturné Klub 3 bloggere mesél az élményeiről a könyvvel kapcsolatban, tartsatok velünk!
Kiadó: Libri
Fordító:Székely Szilvia
ISBN:9789633106761
Oldalszám:364 Műfaj:erotikus romantika
Erica Hathaway és Blake Landon, az álompár sötét szerelmi története folytatódik...


Erica végre beindítja a vállalkozását, de Blake nem tudja megtagadni önmagát, és a háttérből irányítani akar. Miközben kis játszmáik a nyilvánosság előtt zajlanak, zárt ajtók mögött minden a szenvedélyről és a veszélyről szól. Erica új segítőt vesz fel a rátermett Risa személyében. Risa azonban korántsem az, akinek mutatja magát, ugyanis feltett szándéka, hogy tönkreteszi Ericát, és megszerzi Blake-et...


Daniel Fitzgerald indul a kormányzói székért, de a pszichopata Mark veszélyezteti a kampány sikerét, ezért Daniel sorsdöntő lépésre szánja el magát. A mostohaapa Ericát is megzsarolja, hogy ha nem száll be támogatóként, annak Blake látja majd kárát, mire a lány - hogy megóvja szerelmét - szakít vele. Blake viszont nem az a férfi, akit ilyen könnyen félreállíthatnak...


Néha kedvem lenne széttépni téged.
Azt akarom, hogy ma éjszaka más legyen.

Megérdemled, hogy szeressenek.


  



Nyereményjáték

Mennyire ismered a Hacker sorozatot? Azok között, akik a bejegyzésekben talált kérdésekre helyesen válaszolnak, a turné végén kisorsolunk egy példányt a Rád kattanva 2-ből.
A helyes válaszokat a rafflecopter megfelelő részébe kell beírni.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

03.06. CBooks



0 Reviews:

Post Your Review