Zoe Sugg - Girl Online (Girl Online 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Girl Online ifjúsági Libri kiadó Zoe Sugg
Zoe Sugg - Girl Online (Girl Online 1.)

Zoe Sugg - Girl Online (Girl Online 1.)

Girl Online ifjúsági Libri kiadó Zoe Sugg
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Zoe Sugg azaz Zoella nevét nem kell bemutatni szinte senkinek. A fiatal lány úgy robbant be a Youtube bloggerek/vloggerek világába, mint egy üstökös. A szemtelenül fiatal lány a videók után most egy történetet hozott el nekünk, ami mellett nem szabad elmenni. Bár a Girl online kívülről egy romantikus tiniregénynek tűnik, belül sok olyan fontos tanulságot rejt az internetes zaklatásról, a blogolásról, a barátságról, és a család erejéről, amit minden fiatalnak és idősebbnek is érdemes elolvasnia. A Blogturné klub 6 bloggere is végigkövette a főszereplő Penny elképesztő kalandjait, és megnézték közelről, hogy miért is ennyire sikeres Zoe Sugg könyve. Tartsatok velünk március 24 és április 4. között és a turné végén, ha felkészültek vagytok a bloggerekből, akkor nektek is esélyetek van megnyerni a Girl online egyik példányát.



Kiadó: Libri Kiadó
Fordító: Lovas Anna
Oldalszám: 380
Műfaj: ifjúsági 
Fülszöveg A 25 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddig világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók.
Pár megdöbbentő adat Zoelláról: 3 millió Twitter követő, 3.5 millió Instagram követő, 7 millió YouTube feliratkozó, 2 millió Facebook like.
A brit kisvárosban élő Penny Porter úgy akarja legyőzni szorongásos rohamait, hogy blogot indít, és ismeretlenekkel osztja meg érzéseit, gondolatait. GirlOnline álnéven bele is vág, de egy szerencsétlen baleset elrettenti a folytatástól. Penny és családja a karácsonyt New Yorkban tölti, ahol a lány megismerkedik (és fülig beleszeret) egy izgalmas és sármos zenész srácba. Pár nap alatt megfordul velük a világ, Noah a legjobb dolog, ami Pennyvel történhet, és a lány azonnal világgá is kürtöli újdonsült boldogságát a blogon… csak azt nem sejti, hogy ezzel lavinát indít el, és nemsokára több ellensége lesz, mint ahány barátja…







Nyereményjáték


Ahogy a könyv főszereplője Penny, úgy a turnéban résztvevő blogokon is a híres bloggereké (esetleg híres vloggereké)  a főszerep. Minden blogon találhattok egy kis leírást, és egy képet egy híres és sikeres bloggerről/vloggerről. A te feladatod az lesz, hogy a Rafflecopter dobozba beírd az állomásokon látható bloggerek/vloggerek nevét vagy blogjainak nevét.

Ha ügyes vagy, és jó vagy a bloggerekben, akkor a turné végén megnyerheted a 3 Girl Online egyik példányát.

a Rafflecopter giveaway  
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.



A turnéban résztvevő bloggerek:
03.25. Zakkant olvas
03.27. CBooks
03.29. Kristina blogja
03.31. Deszy Könyvajánlója
04.03. Media Addict
04.05. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review