Janet Evanovich & Lee Goldberg - A nagy hajsza - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 janet evanovich krimi Maxim Kiadó
Janet Evanovich & Lee Goldberg - A nagy hajsza

Janet Evanovich & Lee Goldberg - A nagy hajsza

2016 janet evanovich krimi Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az előző részben (A nagy zsákmány) megismert sármos svindler, Nick Fox, és az őt üldöző Kate O’Hare ügynök újra egy párost alkot, amikor az FBI nyomására közösen erednek földrészeken átívelő mű kincs rabló nyomába, aki nem mellesleg a Fehér házhoz egykori alkalmazottja és igen sok múlik az ügy diszkrécióján. Kate és Nick se veled, se nélküled kapcsolata új szintekre emelkedik, miközben Washington fővárosán át, skóciai kis bárokig, egészen Sanghai-ig visz az útjuk miközben többször igencsak izzasztó helyzetekbe keverednek. Az egyre több hazugság és az egyre nagyobb átverések vajon meddig tarthatóak? Mikor dől össze a kártya vár? Meg tud egymásban bízni Kate és Nick?

Tarts te is a Blogturnéval, kövesd a turnék állomásait, ahol ellopott mű kincsek után kell kutatnod! Ha felismered az eltulajdonított híres festményeket, akkor a jutalmad sem marad el.

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Oldalszám: 328
Fordította: Komáromy Zsófia

Fülszöveg:  A nemzetközileg is neves tolvaj és szélhámos, Nicolas Fox és a csinos, elszánt FBI-ügynök, Kate O’Hare újra a legveszélyesebb bűnözők nyomába ered. Egyetlen céljuk van: hogy elfogják a legjobban keresett, de eddig el nem kapott rosszfiúkat. Küldetésükben segítségükre van egy zseniális színész, egy görög számítógépzseni, egy profi sofőr és Kate apja. Legújabb célpontjuk Carter Grove, a Fehér Ház egykori kabinetfőnöke. Grove egy igazán ritka kínai műalkotás birtokosa, melyet a Smithsonian Intézetből tulajdonítottak el. Nicknek és Kate-nek észrevétlenül és gyorsan kell cselekedniük, ha vissza akarják szerezni a műtárgyat. Látszólag minden rendben megy, ám egy aprócska hiba mégis becsúszik. Grove rájön, kik vitték el a kínai bronzkakast, és megzsarolja Kate-et, ha nem játssza a kezére Foxot, megöli a családját. O’Hare-t azonban kemény fából faragták, így ahelyett, hogy meghátrálna, beavatja Nicket, és eszelős tervet dolgoznak ki, hogy megleckéztessék a nagyravágyó Grove-ot. Újra indul a versenyfutás az idővel. Nick és Kate egyre jobb csapatot alkotnak, és úgy tűnik, nemcsak körülöttük forrósodik fel a levegő, hanem közöttük is vibrál valami.



Nyereményjáték: 


Kate O’Hare és Nick Fox a mű kincsek keresése közben olyan ellopott különleges festményekre bukkannak, amiket nem is sejtenek. Az elképesztően értékes festmények a Blogturné blogjain is elbújtak, neked az lesz a feladatod, hogy felismerd és beazonosítsd őket. Ha minden blogon felismered a festmény alkotóját és a festmény címét, majd ezeket beírod a Rafflecopterd dobozba, akkor a turné végén megnyerheted a Maxim Kiadó által felajánlott könyv egyik példányát. Jó festmény vadászatot! 

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turnéban résztvevő blogok

03.13. Zakkant olvas
03.15. Dreamworld 
03.17. Kelly és Lupi olvas 
03.19. Book Heaven

0 Reviews:

Post Your Review