Home » , , » Mindee Arnett – A Rémálom-dilemma (Akkordél Akadémia 2.)

Mindee Arnett – A Rémálom-dilemma (Akkordél Akadémia 2.)

Porka és Eli visszatér, folytatódik a nagy sikerű Akkordél Akadémia sorozat! Az új kötetben újabb nyomozás vár Porkára, és újabb izgalmak, rejtélyek, ráadásul egy sötét terv is körvonalazódik főhőseink ellen…
Tartsatok velünk a blogturnén, ismerjétek meg a könyvet és nyerjétek meg a három nyeremény példány egyikét!


Mindee Arnett:  The Nightmare D. – A Rémálom-dilemma (Akkordél Akadémia 2.)

Oldalszám: 416
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Nightmare Dilemma
Fordító: Mesterházy Mónika
ISBN: 9789633994573
Országos megjelenés: 2015.12.15

Porka Evergím talán meg tudja jósolni a jövőt szerelme, Eli Booker álmai által, de ettől az élete távolról sem lesz egyszerű. Mikor egyik sellő barátnőjét gonosz támadás éri, és halálos sérülésekkel magára hagyják, ráadásul az iskola tréfamesterét, Lance Rathbone-t vádolják a bűnténnyel, Porka ugyanúgy megdöbben, mint mindenki más. Lance-nak szüksége van Porkára, hogy az igazi támadót megtalálva bizonyítsa az ártatlanságát, de a kérését nem olyan könnyű teljesíteni. Eli álmai sem segítenek: inkább rémálmok, mint jóslatok.

Hogy még rosszabb legyen a helyzet, Porka ex-barátját éppen felmentik az összeesküvés vádja alól, és mikor újra feltűnik az iskolában, Porkába bevillan, miért zúgott bele annak idején. A Mágusok Szenátusának szüksége van Porkára, hogy Paul közelébe kerüljön, és feltárja valódi motivációját. De ez a parancs dühíti Elit, aki már maga is kampányt indított Porka szívéért.

Porka mindkét ügyet magára vállalja, és hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nagyobb szabású dologgal állnak összefüggésben. Komoly baj van Eli álmaival is, a jelek sötétebb tervekre vallanak, mint amit hőseink valaha képzelni tudtak volna.

http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/6998_remalom_dilemma.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/mindee-arnett-the-nightmare-d-a-remalom-dilemma-akkordel-akademia-2-6998Blogturné állomások:

Megosztás :

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. Blogturné Klub - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger