Kristin Hannah: Út az éjszakába - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Kristin Hannah
Kristin Hannah:   Út az éjszakába

Kristin Hannah: Út az éjszakába

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Kristin Hannah
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó egy ismerős névvel jelentkezik január 19-én. Kristin Hannah tavaly a Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok című romantikus regényével mutatkozott be a kiadó olvasóinak, most pedig a Night Road: Út az éjszakába c. könyvét mutatjuk be nektek egy 3 fős, mini-turné keretében. A január 18-tól január 22-ig tartó turnénk végén egy szerencsés nyertes megnyerheti a könyv egy példányát.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Gazdag Tea
ISBN:
Oldalszám:480
Műfaj: ifjúsági

Lexi és Mia a középiskola első napjától fogva elválaszthatatlanok.
Sokban különböznek – Lexi árva, és egy lakókocsiparkban él, Mia pedig szerető családban, szép otthonban nevelkedik. Mégis találnak egymásban valamit, amitől ők ketten kiválnak a tömegből.
Mia imádott, jóképű ikertestvérének élete egyszerűbb kissé. Az anyjuk, Jude azt hiszi, nincs miért aggódnia, hiszen a fia könnyedén navigál az életben, könnyedén elér bármit, amit ő vagy a családja kíván. De aztán szerelmes lesz.
Az érettségi nyarát soha nem felejtik el. A barátság, a bizalom és az ígéretek nyarán egyetlen éjszaka mindannyiuk életét megváltoztatja: a szívek összetörnek, a remények köddé válnak, és eljön az idő, hogy maguk mögött hagyják a gyermekkort, és megtanuljanak szembenézni a jövővel.

  

Nyereményjáték

Történetünkben szerepet kap egy fiú-lány ikerpár. Arra gondoltunk, hogy keressünk még ilyen ikerpárokat más könyvekből. Segítségül láthatjátok a könyvek borítójának egy részletét, de a Rafflecopter megfelelő sorába egy fiú és egy lány, azaz az ikerpárok nevét várjuk.

Az egyik állomáson két lehetséges választ is találtok, mindkettőt elfogadjuk.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

01/18 CBooks
01/20 MFKata gondolatai
01/22 Kelly & Lupi Olvas

0 Reviews:

Post Your Review