Chris Colfer: A Kívánságvarázslat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Chris Colfer Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Chris Colfer: A Kívánságvarázslat

Chris Colfer: A Kívánságvarázslat

Chris Colfer Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ikerpár, akik egy nap a Mesék Földjén kötöttek ki, ahol egy óriási kaland várt rájuk. A Blogturné Klub három bloggere pedig úgy döntött, elkíséri Alexet és Connert a nagy útra, hogy biztosan ne vesszenek el, ne egyék meg a farkasok, vagy épp ne változassa senki békává őket, ahogy ez Brekivel történt. Ha pedig ti is velünk tartotok erre az egész mesevilágot bejáró kalandra, megnyerhetitek a Könyvmolyképző által felajánlott A Kívánságvarázslat c. könyvet.


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Benedek Dorottya
ISBN: 9789633739884
Oldalszám: 416
Műfaj: mese

Amikor az ikrek megkapják nagymamájuk féltve őrzött mesekönyvét, még nem sejtik, hogy hamarosan egy minden képzeletüket felülmúló világba lépnek majd be: a Mesék Földjére, ahol a gyerekkori történeteik mesefigurái életre kelnek.

Alex és Conner nemsokára ráébred, hogy az általuk oly jól ismert mesék folytatódnak ebben a varázslatos világban: Aranyfürtöcske immár körözött szökevény, Piroska a saját királyságában uralkodik, Hamupipőke királyné pedig anyai örömök elébe néz!

Az ikrek tudják, hogy valahogyan haza kell jutniuk. De sikerrel járhatnak a legendás Gonosz Királynővel a nyomukban?



http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/maggie-stiefvater-blue-lily-lily-blue-kek-liliom-a-hollofiuk-3-7073http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7073_kek_liliom.pdf



Nyereményjáték


Mielőtt még elérnénk a “boldogan éltek, míg meg nem…” részhez, egy kihívás vár rátok. A résztvevő blogokon találtok egy-egy dalszövegrészletet, amely valamely híres meséből származik. A küldetésetek csupán annyi, hogy kitaláljátok, melyikből is pontosan, majd azt a címet beírjátok a Rafflecopter megfelelő helyére. A helyes válaszokkal pedig eséllyel indultok arra, hogy megnyerjétek A Kívánságvarázslatot. Tündér Keresztanya legyen veletek! Figyelem! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni a megküldött e-mailre. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai 


01.06 Always Love a Wild Book
01.09 Dreamworld
01.10 Media-Addict.hu

0 Reviews:

Post Your Review