Felkai Ádám: Para körút - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Felkai Ádám Könyvmolyképző Kiadó krimi Magyar szerző
Felkai Ádám: Para körút

Felkai Ádám: Para körút

Felkai Ádám Könyvmolyképző Kiadó krimi Magyar szerző
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Felkai Ádám lehengerlő humorú, rendkívül izgalmas első könyvével rögtön belopta magát a szívünkbe. A 01. 13-ától 17-éig tartó miniturnén elkalauzolunk benneteket Budapest utcáin. Érdemes velünk tartani, mert a turné végén egy könyv gazdára talál.


Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789633992999
Oldalszám: 272


Fehér Edina főzőmániás ápolónő, aki imádja krimiket, és most bele is cseppent egybe. Vajon a jóképű főzőpartnere, aki elhívta őt a pesti gyorsétterembe, épp meggyilkol valakit a vécén?
Vajon a férfi különös és nem épp jóképű apja miféle titkokat rejteget?
Ahogy múlik az éjszaka, Edina felfedezi Budapest ismeretlen, izgalmas arcát, ahol az éjszakai járat nem egyszerűen csak tömegközlekedési szolgáltatás, ahol titkos alagutak nyílnak az Oktogon földalatti állomásáról, és ahol a gyilkosok meglepő állatmaszkokat viselnek.
Randi a halállal a 4-6-os villamos vonalán!
Ahogy az állomások követik egymást, úgy nő a veszély is. Ki barát, ki ellenség? Egyáltalán van különbség a kettő között?
Sodró lendületű, lebilincselően humoros krimi, vérbeli ponyva egy nagyszerű író tollából.

  



Nyereményjáték

A könyvben fontos szerepet játszanak a különböző állatokat ábrázoló maszkok. Minden állomáson találtok egyet-egyet, és nem lesz más dolgotok, mint az állat nevét beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van a kiküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review