Becca Fitzpatrick: Black Ice - Tükörjég - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Becca Fitzpatrick: Black Ice - Tükörjég

Becca Fitzpatrick: Black Ice - Tükörjég

2016 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Becca Fitzpatrick visszatért! A nagy sikerű Csitt, Csitt sorozat szerzője ezúttal komolyabb regénybe vágta a fejszéjét. A Black Ice – Tükörjég hátborzongatóan lebilincselő regény, amit a Blogturné Klub hat bloggere ajánl a figyelmetekbe.
Tartsatok velünk a blogturnén, ismerjétek meg a könyvet és nyerjétek meg a három nyereménypéldány egyikét!

Becca Fitzpatrick - Black Ice - Tükörjég

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Black Ice
Fordító: Miks Rédai Viktória
ISBN: 9789633994412
Elit start: 2015.12.15

Britt Pheiffer felkészült, hogy hátizsákkal hódítsa meg a Teton-hegységet -- arra azonban nem készült fel, hogy a gondolataiban még mindig kísértő exbarátja is csatlakozzon hozzá. Mielőtt Britt tisztázhatná magában, mit érez Calvin iránt, egy váratlan hóvihar miatt menedéket kényszerül kérni egy hegyi kunyhóban. A jóképű, segítőkész lakók azonban szökésben vannak. Túszul ejtik és arra kényszerítik Brittet, hogy vezesse le őket a hegyről. Britt tudja, életben kell maradnia, hogy Calvin megtalálja. A helyzetet tovább bonyolítja, amikor Britt rábukkan egy korábban itt elkövetett gyilkosságsorozat vérfagyasztó bizonyítékára -- ami őt magát is célponttá változtatja.

Azonban semmi sem az, aminek látszik, és mindenki titkolózik -- még Mason, az egyik emberrabló is. A kedvessége zavarba ejti Brittet. Mason vajon ellenség? Vagy szövetséges?
http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7083_black_ice_tukorjeg.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/becca-fitzpatrick-black-ice-tukorjeg-7083



Blogturné állomások


01/11 CBooks
01/15 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review