Böszörményi Gyula – A Rudnay-gyilkosságok (Ambrózy báró esetei 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó krimi Magyar szerző Young Adult
 Böszörményi Gyula – A Rudnay-gyilkosságok (Ambrózy báró esetei 2.)

Böszörményi Gyula – A Rudnay-gyilkosságok (Ambrózy báró esetei 2.)

Könyvmolyképző Kiadó krimi Magyar szerző Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Megérkezett a szenzációs Ambrózy báró sorozat második kötete, a Rudnay-gyilkosságok, ami megtörtént eseteket dolgoz fel, és amiben újra találkozhatunk a főhőseinkkel. A Blogturné Klub tagjai már nagyon várták Böszörményi mester új könyvét, az értékeléseikben el is mondják miért!

Tartsatok velünk a blogturnén, ismerjétek meg a könyvet és nyerjétek meg a három nyereménypéldány egyikét!

Böszörményi Gyula -  Ambrózy báró esetei II. – A Rudnay-gyilkosságok
Oldalszám: 560
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633995426
Országos megjelenés: 2015.12.11

1900 ősze. Budapest székesfőváros a perzsa sah látogatására készül. A titokzatos keleti uralkodó teljes udvarházával egyetemben járja be Európát, mindenhol rendkívüli érdeklődést, sőt rajongást váltva ki. Rudnay Béla rendőrfőkapitányt azonban egészen más nyomasztja: kereken hét olyan gyilkossági ügy aktája hever az asztalán, amit a legkiválóbb detektívjei sem voltak képesek felderíteni. Az eltűnt Hangay Emma kisasszony megtalálására tett kudarcos kísérlet után Ambrózy báró elvállalja eme különös eseteket, melyek teljességgel érthetetlenek. Vajon a ferencvárosi szatócs miért ölte meg a Bécsből öngyilkossági szándékkal Budapestre érkező festőt – a frissen alkalmazott cselédlány miért mérgezte meg úrnője édesanyját, akit addig sohasem látott – a hamburgi kémiatanár miért utazott Triesztbe, hogy ott a vonaton lelőjön egy általa sohasem látott, tízéves kisfiút – és a pesti kocsmárosnak ugyan mi oka lehetett vidékre ruccanni, hogy aztán a puszta közepén meggyilkoljon egy idős cselédasszonyt? A minden lében kanál Hangay Mili kisasszony és az ő morc bárója nyomozásba kezd, nem tudván, hogy életük máris veszélyben forog.

A Leányrablás Budapesten című, nagysikerű regény folytatásában a szerző tíz valóban megtörtént, a korabeli sajtó által dokumentált esetre igyekszik fényt deríteni, miközben e szép, izgalmas, békebeli korban valóban élt személyek és valós helyszínek sorát szerepelteti. A nyomozás csak most veszi igazán kezdetét!

http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7290_a_rudnay_gyilkossagok.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/boszormenyi-gyula-ambrozy-baro-esetei-ii-a-rudnay-gyilkossagok-7290



A turné állomásai:

01/08. Szembetűnő
01/18. Media Addict
01/19. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review