Jennifer L. Armentrout: Trust in me - Bízz bennem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Jennifer L. Armentrout: Trust in me - Bízz bennem

Jennifer L. Armentrout: Trust in me - Bízz bennem

2015 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hazánkban már ismert és kedvelt írónő, Jennifer L. armentrout, másik írói álnéven is ír, ami a J. Lynn és az ő nevéhez fűződik a Wait for You - Várok rád new adult sorozat.
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent hazánkban a sorozat kiegészítő kötete, a Trust in Me - Bízz bennem, ami Cameron szemszögéből meséli el a történetet.
Kíváncsi vagy milyen lehet? Kövesd a Blogturnét és játssz velünk és nyerd meg a könyv egyik példányát!
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Császár László
Megjelenés: 2015
Műfaj: romantikus

A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.
Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?



Nyereményjáték


Sokan szeretjük Camot, ám mi az, ami először eszünkbe jut róla? A teknős! Naná!
Raffaellónál cukibb és tündéribb vérebet aligha hordott hátán a föld.
A mostani játékban kép vagy idézet alapján kellene kitalálnotok, melyik filmből vagy könyvből származnak a megadott részletek. Természetesen elég a címet megadni.
Jha! Van egy közös pontjuk. Mindegyikben feltűnik egy szereplő, aki teknős.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

01.04. - Angelika blogja

01.06. - CBooks


01.10. - Insane Life

01.11. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review