Kelley Armstrong: Bitten - Megmarva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
alakváltó Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus Urban Fantasy
Kelley Armstrong: Bitten - Megmarva

Kelley Armstrong: Bitten - Megmarva

alakváltó Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó egy régi kedvencceltér vissza. Kelley Armtsrong neve sem új a hazai könyvpiacon, hiszen a Sötét Erő Trilógiát már elhozta nekünk a kiadó pár éve. Most viszont egy jóval hosszabb sorozatba vágják a fejszéjüket. A Bitten - Megmarva egy 13 részes Felnőtt Urban Fantasy sorozat (Otherworld) első kötete, melyben egy vérfarkas falkával ismerkedhetünk meg az egyetlen Női vérfarkas, Elena Michaels tragikus történetén keresztül. A Bittent az erős hősnők, az akció, a kaland,a  természetfeletti lények és a romantika kedvelőinek ajánljuk.

A négy napos Blogturné végén egy szerencsés nyertes egy Bitten - Megmarva példánnyal, és egy egy Kelley Armtsrong által dedikált Frostbitten könyvjelzővel lesz gazdagabb!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Godó Klára
Oldalszám: 528
Műfaj: Urban Fantasy


Elena Michaelsnek fogalma sincs arról, hogy Clay, a kedvese, vérfarkas, amíg az meg nem marja, és ezzel mindörökre megváltoztatja az életét. Elárulva érzi magát és feldühödik: képtelen tudomásul venni az átalakulását, és nem tervez semmilyen kapcsolatot a Falkájával – karizmatikus vérfarkas társainak csapatával, akik azt állítják, segíteni akarnak.

Amikor azonban a Falkát brutális gyilkosságsorozat fenyegeti, Elena képtelen választásra kényszerül. Sorsára hagyja-e az egyedüli embereket, akik valóban megértik újonnan szerzett természetét, vagy segítsen nekik régi kedvesének a megmentésében, aki nemcsak tönkretette az életét, de még mindig vissza akarja szerezni Elenát, mindenáron.

http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/6770_bitten_megmarva.pdf  http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kelley-armstrong-megmarva-6770?ap_id=andie


Nyereményjáték

A Bittenben egy vérfarkas falkát ismerhettek meg, ezért a játékot is a farkasok köré építettük fel. Ezúttal a feladatok az lesz, hogy Négy alakváltó farkas falkának a nevét kitaláljátok. Minden állomáson találtok egy-egy rövid ismertetőt és egy-egy borítókép részletet, ami alapján rá kell jönnötök melyik falkát keressük.

Aki mind a 4 falkát kitalálja versenybe szállhat egy db. Bitten: Megmarva példányért, és egy Kelley Armtsrong által dedikált Frostbitten könyvjelzőért!


Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik helyesen adták meg a megfejtést, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

01.11 Függővég

0 Reviews:

Post Your Review