Elizabeth Hoyt: Az éjszaka ura - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Elizabeth Hoyt felnőtt General Press romantikus történelmi romantikus
Elizabeth Hoyt: Az éjszaka ura

Elizabeth Hoyt: Az éjszaka ura

Elizabeth Hoyt felnőtt General Press romantikus történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Elizabeth Hoyt könyve egy megtört, visszafogott férfi és egy csupa szív, életteli, ám a veszteséget ugyanolyan jól ismerő nő regénye. Képesek-e eljutni egymás szívéhez, van-e pillantás, érintés, szó, amely a halottnak hitt fát is virágba boríthatja?

Kiadó: General Press
Fordította: Danyi Andrea
ISBN: 9789636438050
Műfaj: történelmi romantikus
304 oldal, keménytáblás

A St. Giles-i kísértet épp négy útonállóval küzd egyszerre, amikor egy pisztolycsővel találja szemben magát, és a fegyver el is sül. Az első lövés nem talál, de az asszony, aki rászegezi a pisztolyt, bosszúszomjasan egy újabb fegyvert emel a magasba A nő pedig nem más, mint a felesége. Godric St. John remeteéletet él londoni házában, a nappalait könyvek között és kávéházakban tölti, az éjszakáit azonban portyázással a St. Giles-i nyomornegyed veszélyekkel teli sikátoraiban. Godric két év óta nem találkozott a feleségével, aki a vidéki birtokról csak rendszeres, meleg hangú leveleivel adott hírt magáról. Most azonban itt áll előtte az asszony, a haja kibomlott, az arca kipirult, a tekintete vad és szenvedélyes...


Nyereményjáték

Elizabeth Hoyt kiadói szerződése a Maiden Lane sorozat kilenc kötetére szól, igaz, a szerzőnő még további három történetet szeretne megírni. Idehaza Az éjszaka ura az ötödik regény, ami megjelent a General Press gondozásában. De vajon mennyire ismeritek a korábbi részeket? Mostani játékunkban a könyvek magyar címeit kell megírnotok az eredeti kiadások hátsó borítóinak képei alapján.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review