Samantha Shannon: A Mímes Rend - Csontszüret #2 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó paranormális YA Young Adult
Samantha Shannon: A Mímes Rend - Csontszüret #2

Samantha Shannon: A Mímes Rend - Csontszüret #2

Athenaeum Kiadó paranormális YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Athenaeum Kiadó 2015. 09.07.
560 oldal
Fordította: Bottka Sándor Mátyás
ISBN: 9789632934501

Megrendelhető: ITT

Paige a Csontszüret sorozat első kötetének végén kiszabadul a Sheol I brutális világából, de a bajok csak most kezdődnek: sok szökevény még mindig bujkál, őt pedig mind közül a legveszélyesebbnek nyilvánították… Ahogy a Scion mindent látó szeme Paige után fordul, a mímeslordok és mímeskirálynők bandái számára összehívják az Abnormális Unió tanácsát. Jaxon Hall és a Hét Pecsét vezető szerepre készül, de egy végzetes fenyegetés híre terjed a látók között, és mindenhol sötét titkok sejlenek.





A hazánkban is nagyon népszerű Csontszüret sorozat második része jelenik meg 2015. szeptember 7-én az Athenaeum Kiadó gondozásában, A Mímes Rend címmel. A Blogturnésok öt  bloggere alig várta, hogy újra belemerülhessen Paige világába. Itt az alkalom, hogy elmondják a véleményüket a folytatásról, a kedves olvasóknak pedig a játék helyes megfejtéséért esélyük nyílik megnyerni a könyv egy példányát a kiadó felajánlásában.

Játék:
A Csontszüret sorozat szimbólumait kell kitalálnotok minden állomáson a kiemelt betűk segítségével. Természetesen képeket és egy kis körülírást is kaptok. A megoldásokat a rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok. A játékhoz tartozik még a kiadó facebook oldalának tetszikelése, és már csak a szerencsére kell várni! A kisorsolt nyertesnek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az értesítő levélre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz, ezt kérjük vegyétek figyelembe.

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
09.03 Kelly & Lupi olvas
09.04 Deszy könyvajánlója
09.05 Always Love a Wild Book
09.06 Dreamworld
09.07 Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review