Parádi Orsolya: Pandala-szigetek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kolibri Kiadó színező
Parádi Orsolya: Pandala-szigetek

Parádi Orsolya: Pandala-szigetek

Kolibri Kiadó színező
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Kolibri kiadó gondozásában jelent meg Parádi Orsolya lenyűgöző Pandala szigetek színező könyve felnőttek számára.
Mostani blogturné kissé rendhagyó, hiszen színeztünk, alkottunk és minden képességünket latba vetettük. Gyere és kísérd végig a blogturnét és tiéd lehet a színező egyik példánya!

Kiadó: Kolibri
Megjelenés: 2015.
Műfaj: színező


Parádi Orsolya neve sokaknak ismerősen cseng már, hiszen ő az, aki varázslatos mesét lehel bármelyik kavicsba. Rendszeresen tart – Magyarországon és külföldön egyaránt – felnőtteknek szóló workshopokat, illetve gyerekfoglalkozásokat, ezekre az alkalmakra mindig visz magával színezőt is. Az itt szerzett tapasztalataiból, valamint a lelkes visszajelzésekből született ez a csodálatos füzet, mely a Pandala-szigetek varázslatos világába kalauzol minket.
Ha elmerülünk e különleges mesevilágban, és színekkel töltjük meg Parádi Orsolya különleges teremtményeit, garantáltan elmélyült szórakozást és aktív pihenést csempészhetünk stresszel teli világunkba.
Az első, magyar alkotótól született, felnőtteknek szánt meditatív színezőt – melynek minden vonala egyedi és kézzel rajzolt – élvezettel forgathatja bárki, aki egy kis belső csendre vágyik!
A pandala szót a görög pan (Pangea, Panthalassza) és a szanszkrit mandala szavak ötvözésével találtam ki. Egy olyan ősi helyet és állapotot jelöl, ahol zavartalanul élnek együtt az élőlények. A színező megrajzolásakor igazán belevetettem magam a részletekbe, az apró motívumok tengerébe. Remélem, nagy örömöt és kikapcsolódást jelent majd megtölteni színekkel a képeket!
Parádi Orsolya
Színezni annyi, mint új világot teremteni. Hiszek abban, hogy ha időt szentelsz arra, hogy lüktető színekkel töltsd be ezeket a lapokat, észrevétlenül az életedet is átfested általa. Próbáld ki!
Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner
Gyerekkorom óta imádom a színeket. Kikapcsol és elvarázsol a színek egymásmellettisége. Orsi precíz és fantáziadús munkája pedig lenyűgöz, különösen azért, mert kicsit újra gyerek lehet általa.
Góbi Rita táncos-koreográfus




Nyereményjáték


Ha már színező, akkor a játék is szorosan kapcsolódik ehhez.
Ezúttal híresebb könyvekből készült képregény részlet vagy manga részlet alapján kell kitalálnotok, melyik könyvhöz készült az illusztráció. Némi segítséget találtok az állomásokon, amik sokban segítenek a helyes megfejtés eltalálásában.

(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)
A blogturné állomásai:
09/20 Deszy könyvajánlója
09/22 Függővég
09/24 Szembetűnő
09/26 Dreamworld
09/28 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review