Shannon Hale: Holnemvolt Csodaország - Ever After High #3 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Middle grade Móra Kiadó
Shannon Hale: Holnemvolt Csodaország - Ever After High #3

Shannon Hale: Holnemvolt Csodaország - Ever After High #3

2015 Middle grade Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Móra Kiadó 2015.
304 oldal
Fordította: Bottka Sándor Mátyás
ISBN: 9789631198508

A Kiadó webshop linkje ITT

Minden a feje tetejére állt.
De kinek a feje tetejére?
Az Ever After High diákjai eddig kötelességtudóan aláírták a Mesehősök Végzetkönyvét, ezzel megfogadták, hogy eljátsszák a mesében előre megírt szerepüket.
A suliba azonban betoppant Raven Queen, és már az elején mindent felbolygatott! Az örökség napján szembeszegült a sorsával, s azóta senki meséje nincs biztonságban, még az előkelő Apple White-é sem!
A világ azonban akkor áll csak igazán a feje tetejére, amikor egy különös csodaországi lény beszabadul Holnemvoltországba, és kerge varázserejével mindent összezavar. Úgy tűnik, egyedül Lizzie Hearts, a Szívkirálynő lánya és Csodaország trónörököse nem bolondult meg teljesen. És persze a fából faragott Cedar Wood, Pinokkió lánya, na meg és Madeline Hatter, a Bolond Kalapos lánya sem. (Vagy legalább nem lett bolondabb, mint volt.) Most rajtuk áll, hogy megmentsék barátaikat a csodaországi varázslattól, ami megfosztaná őket és Holnemvoltország összes meséjét a boldog fusselvélétől.

Folytatódik az Ever After High blogturné a sorozat harmadik részével, Holnemvolt Csodaország címmel  Shannon Hale tollából. Ezúttal Lizzie Hearts, Cedar Wood és Madeline Hatter kerülnek a középpontba, hogy megmentsék a barátaikat. Kövesd a Blogturné Klub három bloggerének bejegyzéseit és újabb mesés posztok várnak rád, merülj el ebben az izgalmas mesevilágban! A Móra Kiadó felajánlásában kettő példány a szerencsés nyertesekre vár!
 
Játék:

Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtettük el, nincs más dolgod, mint helyes sorrendbe rakni a kiemelt betűket és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Segítenek a karakterképek!A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre. Sok szerencsét!

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

09.15. Kelly és Lupi olvas
09.17. Deszy Könyvajánlója
09.19. Dreamworld
 

0 Reviews:

Post Your Review