Catherine Anderson: Felhők felett - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Catherine Anderson felnőtt General Press keresztény történelmi romantikus
Catherine Anderson: Felhők felett

Catherine Anderson: Felhők felett

Catherine Anderson felnőtt General Press keresztény történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Catherine Anderson újabb regényével ismét egy családtörténetbe fog: a Valance família szívhez szóló, romantikus pillanatait tárva az olvasó elé.

Kiadó: General Press
Fordította: Pejkov Boján
ISBN: 9789636437978
Műfaj: történelmi romantikus
352 oldal, keménytáblás

Gabriel Valance sehol sem tölt sok időt, fegyverforgatóként egyik vidékről vándorol a másikra. Életét a párbajok, az olcsó whiskey-k, a hotelszobák, az örömlányok jelentik, és amikor Randombe, a coloradói kisvárosba érkezik, akkor sincs ez másképp. Ám ez a hely nem akármilyen hely, különös dolgok esnek meg itt, és a férfi kap még egy esélyt az élettől, hogy egy olyan világnak lehessen a részese, amelyről mindig is álmodott. Ehhez azonban nem kevesebbet kell megtennie, minthogy azon nyomban házasságra kell lépnie Nancy Hoffmannal, az illemre sokat adó, mindig visszafogott nővel. És nem elég elvennie Nancyt, meg is kell tanítania a múltja elől menekülő nőnek, hogy mi a bizalom, a szeretet, és mi a szenvedély. Együtt kell felfedezniük egy olyan világot, amelyben mindkettejük először tapasztalja meg, mit is jelent nem egyedül lenni.


Nyereményjáték

Ahogyan számtalan regényírót, úgy Hollywoodot is sokszor megihlete a karácsony szeretettel, melegséggel és apró csodákkal átitatott hangulata. Játékunkban három, a filmvásznon életre kelt, karácsonyi történet címét kell kitalálnotok a rövid leírások alapján.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

09.07. - Angelika blogja
09.10. - Szembetűnő
09.13. - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review