Zakály Viktória: Szívritmuszavar - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult Zakály Viktória
Zakály Viktória: Szívritmuszavar

Zakály Viktória: Szívritmuszavar

Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult Zakály Viktória
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó és a Blogturné Klub nyári retro turnéjának egyik legutolsó láncszeme kerül most helyére. Zakály Viktória 2012-ben megjelent, Szívritmuszavar című kötetét három bloggerünk segítségével ismerhetitek meg, eleveníthetitek fel. Ahogy pedig az lenni szokott, ha a turnéval tartotok, megnyerhetitek a könyv egy példányát.

Szerző: Zakály Viktória
Cím: Szívritmuszavar
Sorozat: Szívritmuszavar (1.)
Megjelenés: 2012.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám: 208 oldal

Fülszöveg:
Csönge. Egy hely, mely mindent megváltoztat. 
Egy hely, melyet soha nem feledsz. 
Egy vágy, mely örökre a szívedben marad.
A lány nem hisz a véletlenben, csak a sorsban, a fiú nem hisz a szerelemben, csak a kötelességben. Évek óta ismerősök, látták egymást egyetemi előadótermekben és folyosókon. Mindketten érezték, hogy ez a kapcsolat több lehetne, de soha nem lépték át a határt, nem közelítettek egymáshoz, az érzés beleveszett a szürke hétköznapokba. 
Csönge azonban mindent megváltoztat. Öt nap, mely felforgatja a világukat, és lángoló, fájó szerelemre gyújtja a lányt. Bármit megtenne a fiúért, felrúgná a saját életét érte. 
De mit érez a fiú? Fel lehet adni mindent a szerelemért? Van-e kiút a múltból, és a jelen láncaitól? Vagy minden út egy padláshoz és egy komor kötélhez vezet? 
A sóvár vágyakozásról és egy gyönyörű, felkavaró szerelemről szól ez a regény, mely igaz történeten alapul. 















Nyereményjáték


Megvan még a gesztenye, igaz? Az jó, mert most elárasztunk titeket gesztenyékkel, Ti meg győzhetitek számolni. De megéri, hiszen tiétek lehet a könyv egy példánya!
Minden állomáson találtok szavakat, amelyek linkelve vannak - a linkek pedig gesztenyés képekhez vezetnek. Nincs is más dolgotok, mint megszámolni az egyes állomásokon található gesztenyéket, és beírni a Rafflecopter adott sorába - a végén plusz pontért pedig az összes elgurult gesztenye számára is kíváncsiak vagyunk. Nehezítés: egy állomáson több linkelt szót is találhattok, és akár még az is előfordulhat, hogy valakinek nem jutott egy se. (Biztos messze lakik a gesztenyefáktól.)

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyertest e-mailben értesítjük, és 72 órán belül várjuk a visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

09.04. - CBooks
09.06. - Media Addict
09.08. - Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review