Claire North: Harry August csodálatos élete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaenum kiadó időutazós sci-fi
Claire North: Harry August csodálatos élete

Claire North: Harry August csodálatos élete

Athenaenum kiadó időutazós sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Harry Augustnak nem akármilyen sors jutott, erre pedig első haláláig rá sem jött. Jól hallottátok, első haláláig - ugyanis Harry minden egyes halála után újrakezdi életét. 
Most mi is elindulunk vele életeinek útján, és meséin keresztül fedezhetjük fel sok-sok életének változásait, nagy áttöréseit, boldog, meglepő, megmosolygtató vagy éppen szomorú élményeit. 
Vajon milyen lehet, amikor tudod, mi jön másnap? Tarts velünk október 1-je és 5-e között, hogy megtudd! 
Ha ügyesen játszol, még akár te magad is csatlakozhatsz Harryhez, ha megnyered a könyvet!Eredeti cím: The First Fifteen Lives of Harry August
Kiadó: Athenaeum
Oldalszám: 480
Fordító: Szieberth Ádám
ISBN: 9789632934525
Harry August a halálos ágyán fekszik. Már megint.
Bármit tesz, bárhogy dönt, ha eljön a halál, Harry mindig visszatér oda, ahonnan elindult: újra
Egészen mostanáig. Ugyanis a tizenegyedik élete végéhez közeledő Harry ágya mellett fölbukkan egy kislány: „Kis híján lekéstem magát, dr. August” – mondja. „Küldenem kell egy üzenetet.”
A könyv annak történetét meséli el, hogy mit tesz Harry ez után, mit tett előtte, és hogyan próbálja megmenteni a múltat, amelyen nem változtathat, illetve a jövőt, amelyet nem hagyhat bekövetkezni.
gyerek lesz, de olyan gyerek, akinek birtokában van az immár jó néhányszor leélt életére vonatkozó összes tudás. E téren soha nem változik semmi.Nyereményjáték


Harry August 1919-ben született, így volt szerencséje, vagy épp balszerencséje végigélni rengeteg olyan eseményt, amely számunkra már szó szerint történelem. Ő újra meg újra átélte, mi pedig iskolapadban tanulunk róla. 
De vajon Ti mennyire emlékeztek Harry korának nagy mérföldköveire? 
A mostani nyereményjátékban olyan történelmi eseményeket gyűjtöttünk csokorba, melyeket Harry August végigélt és meg is említ a könyvben. Minden turnéállomáson egy feladvány. Kitaláljátok őket? 


a Rafflecopter giveaway


A turné menetrendje10.01. Deszy könyvajánlója
10.03. Szembetűnő
10.05. Always Love a Wild Book

0 Reviews:

Post Your Review