Mán-Várhegyi Réka: A szupermenők - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 ifjúsági Tilos az Á Kiadó
Mán-Várhegyi Réka: A szupermenők

Mán-Várhegyi Réka: A szupermenők

2015 ifjúsági Tilos az Á Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Mán-várhegyi Réka - A szupermenők 

Fülszöveg:
Főhősünk neve egyszerű és hétköznapi: Szabó Marci. Egyébként lány, és most tölti a tizenhatot. Hogy miért Marci? Mert a Marcellinánál (ami az eredeti neve) még egy fiúnév is jobb, legalábbis szerinte. Történetünk elején Marci élete kész katasztrófa: szülei elváltak, emiatt az anyjával és magába forduló nővérével a napfényes belvárosi lakásból egy panelbe költöznek. Az új otthonnal új suli is jár, ami nem más, mint a helyi középiskola, a Spuderka. Tagozat nincs, szakkörök is alig, a tanárok és a diákok nagy része első látásra . A kezdeti rémálom után Marci mégis barátokra talál, ők a beszédes nevű Nihil (szüleinek: Laura), a stíluskirálynő Hajni és az eminens Panni. Hogy mi bennük a közös? Természetesen az, hogy ők nem menők. És nem is akarnak azok lenni. Vagy talán mégis?

Tilos az Á Könyvek, Budapest 2015
Író: Mán-Várhegyi Réka
Oldalszám: 392
ISBN: 9789634100355





A Tilos az Á jóvoltából jelenik meg Mán-Várhegyi Réka könyve, A szupermenők, Marci, Nihil, Hajni, Panni és a többiek története a középiskolai életről: barátságról, útkeresésről és persze az elmaradhatatlan szerelemről.

Július 13 - 17 között a Blogturné Klub három bloggere teszi közzé a véleményét a könyvről és az történethez kapcsolódó extrák mellett, ha jól válaszoltok a kérdéseinkre, akkor nyerhettek 1-1 példányt a könyvből!


Nyereményjáték:

Szabó Marci rádiózik a könyvben, ezért a blogjaink is egy játék erejéig DJ-vé változnak és egy meghatározott témában nyomatjuk a műsort.
A feladatotok az, hogy kitaláljátok milyen stílust képviselünk és írjátok be a rafflecopter megfelelő mezőjébe.


Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll a rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway


A turnéban résztvevő blogok:
07.13. Kelly és Lupi Olvas
07.15. Roni Olvas
07.17. Zakkant Olvas

0 Reviews:

Post Your Review