Brian Staveley - A császár pengéi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
A császár pengéi A csiszolatlan trón krónikái Brian Staveley Fantasy Gabo Kiadó mágikus regény
Brian Staveley - A császár pengéi

Brian Staveley - A császár pengéi

A császár pengéi A csiszolatlan trón krónikái Brian Staveley Fantasy Gabo Kiadó mágikus regény
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Egy új világba kalauzolunk el titeket, ahol bármelyik kő mögött veszély rejtőzhet, és nem csak akkor, ha a császár fia vagy. Valami veszélyes van odakint, úgyhogy jobb, ha vigyázol!

A császár pengéi blogturné során elkalauzolunk titeket az Annur birodalomba, ahol  sok új dologgal ismerkedhettek meg, amit eddig még csak elképzelni tudtatok. Tartsatok velünk július 25. és 29. között, és ha szerencsések vagytok, megnyerhetitek a könyv egy példányát is.

Kiadó: Gabo
Megjelenés: 2015
Műfaj: Fantasy
Fordította: Sziklai István

A császárt meggyilkolták, és az Annur Birodalom rendje felborult. A halott uralkodó három gyermekének azonban a gyász mellett egy mélyre hatoló összeesküvéssel is meg kell birkóznia.

A császár lánya, Adare a fővárosban hajszolja apja gyilkosát, akit azonban a császári család istennője látszik pártolni, és Adare hamarosan magára marad az udvar intrikái közt. Öccsét, Valynt, aki a birodalom legveszélyesebb alakulatánál hadapród, egy óceán választja el a palotától, azonban több gyanús baleset után ráeszmél, hogy az ő élete is veszélyben van – akárcsak Kadené, a trónörökösé, aki egy messzi kolostorban tanulmányozza az Üres Isten szerzeteseinek ősi tudását. Ám mielőtt Valyn Kaden segítségére siethetne, még ki kell állnia az elit hadsereg titokzatos és halálos próbáját.
Brian Staveley regénye egy vibrálóan izgalmas és feszült játszmákkal teli trilógia első kötete, amelyet máris Brandon Sanderson, George R. R. Martin és Patrick Rothfuss műveihez hasonlítanak.



Nyereményjáték

A szerzetesek távoli vidékén a mesterek gyakran elküldték tanítványaikat, hogy hozzák vissza az elkószált kecskét, és ez a látszat ellenére nem volt egyszerű feladat. Most mi is egy kis keresgélésre invitálunk titeket. Mindegyik hely az egyik szereplőhöz köthető, és mindegyik képen eldugtunk egy tárgyat. A helység nevére és az eldugott tárgyra vagyunk kíváncsiak. Segítségetekre lesz egy térkép, de használnotok kell a szemeteket is. Járjatok nyitott szemmel és elmével!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseknek kiértesítést követően 72 órájuk van válaszolni az emailre, azután újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review