Elizabeth Little - Amíg a lányod voltam - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Elizabeth Little krimi Libri kiadó
Elizabeth Little - Amíg a lányod voltam

Elizabeth Little - Amíg a lányod voltam

Elizabeth Little krimi Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Elizabeth Little: Amíg a lányod voltam

Fülszöveg:

„Holtodiglan-rajongók, itt az új kedvencetek.” – People

Janie Jenkins szexi, okos, és nemrég szabadult a sittről. Évekkel ezelőtt a lányt az évtized perében elítélték anyja meggyilkolásáért. Ártatlanul ült, vagy mégsem? Az anyja gyönyörű volt, gazdag és elviselhetetlen. Úgy játszott a férfiakkal, ahogy macska az egérrel. Valaki brutálisan végzett vele, és Janie nevét írta fel vérrel a holttest mellé. Szabadulása után a lány megfogadja, megtalálja anyja valódi gyilkosát…

A nyomok egy Dakota állambeli porfészekbe vezetnek, ahol mindennek és mindenkinek története van. Egy kifakult fotó, egy elhagyott ház, egy gyűrött napló – mindösszesen ennyi maradt a lányra az anyai örökségből, ám ez is éppen elég ahhoz, hogy mindent összezavarjon.

Janie egy dologban biztos: gyűlölte az anyját. De hogy megölte volna?

Az álmos kisváros sötét titkokat őriz, és a médiával, a rendőrséggel és egy nem akármilyen rosszakaróval a nyomában Janie kénytelen időben leleplezni magát, ha nem akarja újra ő elvinni a balhét…

Elizabeth Little 24 országban megjelenő sikerkönyve az év legmeglepőbb krimije, Janie Jenkins pedig az utóbbi idők legizgalmasabb főhősnője.




Elizabeth Little krimije meglepő őszinteséggel kalauzol el minket Amerika hírességektől hemzsegő és pletykára éhes világába, csak úgy mint az aranyásók által elhagyott kihalt vidékekre, ahol sok családi titok lappang. Janie Jenkins a börtönviselt egykori celeblány nyomozásba kezd, hogy kiderítse ki anyja gyilkosa. Lehet, hogy tényleg ő lenne, csak nem emlékszik semmire? De akkor ki akarja rákenni a gyilkosságot?

Ez az anya-lány kapcsolat bőven tartogat meglepetéseket az első oldaltól, az utolsóig kezdve. Gyere tarts velünk és 3 bloggerünkkel, akik megpróbálják kiismerni Janie és az anyja kapcsolatát és múltját, ami bonyolultabb, mint az elsőre bárki gondolná.

A turné végén, ha ügyesen felismered a börtönviselt celeblányokat, akkor lehetőséged van megnyerni Libri Kiadó által felajánlott 2 könyv egyikét neked is! Nyomozásra fel!








Nyereményjáték

Janie Jenkins Amerika egyik leghíresebb gazdag fiatalja volt, mielőtt édesanyja meggyilkolásáért börtönbe csukták volna. A lány mindent megkapott: ékszerek, szponzorok, vörös szőnyeges események, divatos ruhák, modellszerződés, híres férfiak, csillogás és gazdagság… Ugye láttunk már ilyet? Naná!

Mind a három blogon olyan híres nők/lányok szerepelnek, akik szintén nagyon elkényeztettek, gazdagok és hírhedtek is, és persze megjárták a hűvöst. Találd ki, és írd be a nevüket a Rafflecopter doboz megfelelő sorába és neked is esélyed van megnyerni a Libri Kiadó által felajánlott 2 könyv egyikét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turnéban résztvevő bloggerek: 

07.01. Zakkant olvas
07.03. Könyvszeretet
07.06. Tekla Könyvei

1 Hozzászólás: