Swati Avasthi: Ököl/jog - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó realista Young Adult
Swati Avasthi: Ököl/jog

Swati Avasthi: Ököl/jog

Könyvmolyképző Kiadó realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Július 27-én egy nagyon fontos témát feldolgozó könyvvel indul retró turnéra a Blogturné Klub. Jace-t az apja rendszeresen bántalmazza, ezért testvére segítségével próbál új életet kezdeni. Hogy sikerül-e neki, és milyen nehézségekkel kell szembenéznie az úton, kiderül három állomásos turnénkon.
A játékban résztvevők között pedig egy példányt ki is sorsolunk a könyvből!


Eredeti cím: Split
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 296
Fordító: Acsai Roland
ISBN: 9789632457017
A tizenhat éves Jace Witherspoon apja keze által átrendezett arccal régen látott testvére küszöbéhez ér 3,84 dollárral és egy titokkal. Megpróbál tovább lépni, új barátokat, új iskolát és új munkát találni, de hiába minden, ha nem képes elfelejteni, amit maga mögött hagyott. Édesanyját még mindig markában tartja az apja. És volt barátnője egy titkot őriz – ki tudja meddig. Kiderül, hogy vannak dolgok, amiktől nem lehet csak úgy elsétálni. – Swathi Awasthi lebilincselő képet fest arról, hogy mi történik utána. Miután, azt mondod, elég, miután lelépsz hogyan kezdj el ismét élni? Az olvasó egész biztosan nem tudja abbahagyni ezt a letehetetlen könyvet.




Nyereményjáték

A családon belüli erőszakkal küzdeni nagyon fontos, és még fontosabb tudni, hová fordulhat az ember, ha ilyen helyzetbe kerül.
Ezúttal nincs más dolgotok a játékban, mint családvédő szervezetek Facebook oldalaira ellátogatni, és ezt jelezni a Rafflecopter dobozban.
Figyelem! A nyertes jelentkezését az értesítő e-mail kiküldésétől számított 72 órán belül várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak Magyarország területére postáz!


a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


07.27. - Media Addict
07.29. - Dreamworld
07.31. - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review